Greeks Abroad | Eurocup: Με οδηγό τον Βερεμέενκο και καλό "Κάι" η Ούνιξ

Η Ούνιξ Καζάν πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Γαλατασαράι, καθώς επικράτησε με 64-57 και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ούνιξ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, κάτι που την βοήθησε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας. Στα υπόλοιπα εναπομείναντα 30 λεπτά του ματς η Γαλατά κατάφερε να ανεβάσει τον ρυθμό της και να απειλήσει την Ούνιξ. Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να φτάσουν στη νίκη με. Η ομάδα

των Κώστα Καϊμακόγλου και Ιαν Βουγιούκα μετράει πλέον τρεις νίκες και δύο ήττες στην φάση του Last-16 και για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της από την 5η αγωνιστική θα πρέπει η Ουλμ να επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Βλαντιμίρ Βερεμέενκο με 15 πόντους και τον ακολούθησε ο Τέρελ Λίντεϊ με 14 πόντους, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Κώστα Καϊμακόγλου ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα πόντους και επτά ριμπάουντ. Ο Ιαν Βουγιούκας δεν αγωνίστηκε. Από την Γαλατασαράι ξεχώρισε ο Ενγκιν Ατσούρ με 12 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα