NBA | Χάρντεν: "Βρισκόμαστε στην ομίχλη..."

Οι Ρόκετς δεν κατάφεραν ούτε κόντρα στους Τίμπεργουλβς να σηκώσουν κεφάλι, καθώς γνώρισαν την έβδομη συνεχή ήττα τους (92-79), με τον Τζέιμς Χάρντεν να εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος και προβληματισμένος για την εικόνα που εμφανίζει το Χιούστον.

Οι "ρουκέτες" έχουν μέχρι στιγμής ρεκόρ 21-21, ωστόσο δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των περασμένων μηνών, που πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Χάρντεν, ο οποίος τόνισε ότι οι Ρόκετς βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και πρέπει να βρουν τρόπο ώστε να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

"Βρισκόμαστε στην ομίχλη αυτή τη στιγμή και πρέπει να βρούμε τρόπο να βγούμε", ήταν τα λόγια του πρώην άσου των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Στην αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς, ο Χάρντεν ναι μεν έβαλε 18 πόντους, αλλά τα ποσοστά του ήταν τραγικά, μιας και είχε 5/18 σουτ συνολικά, με 0/7 τρίποντα. Πάντως, συνείσφερε τόσο στον τομέα των ριμπάουντ (7), όσο και σε αυτό των ασίστ (5), ενώ έκανε 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε 4 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα