NBA | "Χρυσάφι" στα πόδια του Χίμπερτ οι Μπλέιζερς!

Τον... ουρανό με τ' άστρα είναι έτοιμοι να δωρίσουν οι Μπλέιζερς στον Ρόι Χίμπερτ, προκειμένου να τον πείσουν να αγωνιστεί στο Πόρτλαντ την ερχόμενη σεζόν, μιας και οι ιθύνοντες της ομάδας του προσφέρουν 58 εκατιμμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια!

Πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με τη φανέλα των Πέισερς -όντας εκ των κορυφαίων των "Ινδιάνων" τη φετινή χρονιά, με 12,8 πόντους, 8,8 ριμπάουντ και 2 κοψίματα ανά αγώνα- και ειδικά στα πλέι οφ, όπου... έβγαλε μάτια! Ο λόγος

για τον Ρόι Χίμπερτ, ο οποίος έπειτα από τα κατορθώματά του ήταν λογικό ότι θα έβρισκε "δυνατό" συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και ότι θα προσέλκυε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ωστόσο, εκείνοι που απ' ό,τι φαίνεται "καίγονται" να τον κάνουν δικό τους είναι οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι και πρότειναν στον 25χρονο All-Star σέντερ της Ιντιάνα τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 58 εκατομμύρια δολάρια!

Πλέον, το μπαλάκι βρίσκεται στους Πέισερς, αφού αν θέλουν να διατηρήσουν τον πολύτιμο Ρόι Χίμπερτ στο ρόστερ τους, θα πρέπει να ισοφαρίσουν την προσφορά του Πόρτλαντ εντός τριών ημερών!

Keywords
Τυχαία Θέματα