NBA | Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Ρούμπιο

Ο Ρίκι Ρούμπιο εξέφρασε δημόσια τη... γκρίνια του για το γεγονός ότι στο περασμένο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς με τους Νετς δεν αγωνίστηκε καθόλου στη τέταρτη περίοδο, ωστόσο με νέες του δηλώσεις θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ομάδα της Μινεσότα είχε ηττηθεί από τους Νετς, με τον Τέρι Πόρτερ να μην χρησιμοποιεί ούτε δευτερόλεπτο τον Ισπανό γκαρντ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτό εκνεύρισε τον νεαρό σταρ, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του στον Πόρτερ, που ήταν στον πάγκο των "λύκων" για το συγκεκριμένο

παιχνίδι ελλείψει του Ρικ Έιντελμαν, αλλά τελικά πήρε πίσω τα λόγια του.

"Του ζήτησα συγγνώμη, γιατί φάνηκε σαν να έλεγα κάτι εναντίον του και ποτέ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι που αφορούσε εμένα. Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου, που δεν έπαιξα. Δεν είχε να κάνει με εκείνον ή με την ομάδα. Αντιλήφθηκα και μόνος μου πως ίσως δεν άξιζα να παίζω. Ο Μπαρέα ήταν σε καλή μέρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούμπιο.

Από τη μεριά του, ο Τέρι Πόρτερ σχολίασε πως "δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικό θέμα. Απλώς ο Ρούμπιο ήταν δυσαρεστημένος όπως θα ήταν κάθε παίκτης που θέλει να αγωνίζεται στην τέταρτη περίοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα