ΠΑΟΚ | Κασελάκης: "Ήταν η καλύτερη επιλογή"

Τη σωστή απόφαση πιστεύει πως πήρε ο Λεωνίδας Κασελάκης λέγοντας "ναι" στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μέχρι στιγμής, ενώ τόνισε ότι η άμυνα θα είναι φέτος το δυνατό σημείο του "δικεφάλου".

"Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις επίσημες υποχρεώσεις της. Το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό έκρυβε κινδύνους, αλλά ήμασταν πολύ σοβαροί από το πρώτο λεπτό και για αυτό κερδίσαμε με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και ουσιαστικά στο γήπεδο βγαίνει

η δουλειά που κάνουμε και φυσικά ότι λέει ο προπονητής μας", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσος στον "Sport103 Fm" και συμπλήρωσε:

"Δεν είμαι ούτε μία εβδομάδα στην ομάδα, αλλά το πολύ καλό πρόσωπο προκύπτει από το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να αφομοιώσω όσα ζητάνε οι προπονητές. Είμαστε όλοι ένα, μία οικογένεια και αυτός μας βοηθάει να παρουσιαστούμε γρήγορα έτοιμοι".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα: "Η άμυνα είναι σίγουρα αυτό το στοιχείο στο οποίο θα στηριχθούμε. Είναι η βασική μας αρχή. Στα Τρίκαλα πρέπει να πάμε με την ίδια σοβαρότητα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή σοβαρά, να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε για κάτι".

Για την επιλογή του να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι σε μία ομάδα όπου ο κόουτς θα με βοηθήσει να πάρω χρόνο συμμετοχής και σίγουρα νιώθω ότι πήρα την σωστή απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα