ΣΙΕΝΑ | Αποσύρθηκε ο Στόουνρουκ!

Τα μπασκετικά του παπούτσια αποφάσισε να κρεμάσει έπειτα από μια σπουδαία καριέρα με πολλούς τίτλους ο Σον Στόουνρουκ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω twitter.

Ο 35χρονος φόργουορντ τα τελευταία επτά χρόνια αγωνιζόταν στη Σιένα, όπου πανηγύρισε έξι Πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα. Στα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ έπαιξε στο κολέγιο του Οχάιο και από το 2000 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ευρώπη. Την περίοδο 2000-2001 φόρεσε

τη φανέλα της βελγικής Αντβέρπ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία -αποκτώντας και ιταλική υπηκοότητα- πρώτα για λογαριασμό της Καντού (2001-2005) και μετέπειτα της Σιένα (2005-2012).

"Αποφάσισα να αποσυρθώ. Ήταν μία απίθανη καριέρα, πολύ καλύτερη από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη τα τελευταία 12 χρόνια. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου", ήταν η δήλωση του Στόουνρουκ στο twitter, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα