ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Συγκινήθηκα από τους παίκτες μου"

Ο Γιάννης Τζήμας ευχαρίστησε τους παίκτες τους, για την στήριξή τους προς το πρόσωπό του για την απώλεια της πεθεράς του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ματς για τον Φιλαθλητικό αρκέστηκε στην εξής απάντηση: "Αν μιλήσω θα γίνω κακός".

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε στην αθλητική εκπομπή του "FM 100". Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πόσο τον επηρέασε ο θάνατος της πεθεράς του λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στην Αγία Παρασκευή σημείωσε: "Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και όταν χάνεις ένα δικό σου πρόσωπο σίγουρα επηρεάζεσαι πάρα πολύ. Υπήρξε μία σκέψη να φύγω την Παρασκευή

απο το ξενοδοχείο, να πάω στην Λάρισα και να επιστρέψω για τον αγώνα αλλά η γυναίκα μου ζήτησε να μείνω και μετέθεσε την κηδεία για την Κυριακή".

Για το παιχνίδι αρκέστηκε να πεί: "Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά. Με συγκίνησε η προσπάθεια τους και τους ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλους σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε και αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα".

Ο Γιάννης Τζήμας ζήτησε την κατανόηση όλων και δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες και ειδικά την ανακοίνωση του Φιλαθλητικού λέγοντας χαρακτηριστικά: "Στην μνήμη του ανθρώπου που έφυγε δεν θέλω να πω τίποτα σήμερα αλλά αν μιλήσω θα γίνω πολύ κακός".

Keywords
Τυχαία Θέματα