Β ΕΣΚΑΝΑ | Βeach Boys: "Πάγια τακτική τους να κρύβονται"

Οι Beach Boys εξέφρασαν για ακόμη μία φορά τον προβληματισμό τους για τους διοικούντες του ΑΟΠΦ ενώ τονίζουν πως η πρότασή τους για να πάρουν την αγαπημένη τους ομάδα συνεχίζει να ισχύει.



Η ανακοίνωση των Beach Boys αναφέρει:

«Ο χρόνος κυλάει στο Παλαιό Φάληρο βασανιστικά αργά. Τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. "γαντζωμένα" στις καρέκλες τους, μη και τους τις πάρει κάποιος, παίζουν με τις τάπες των βαρελιών της γνωστής διαφήμισης.

Ξαφνικά πετάγεται στον αέρα

ένας εξ αυτών, ο "αγαπημένος" μας Κώστας Ρήγας και φωνάζει: "Ρε σεις, κάτι έπρεπε να κάνουμε εδώ και δέκα ημέρες και δε θυμάμαι τι. Μήπως θυμάται κανείς;". Ο έτερος "φίλος" μας, Παναγιώτης Σμυρνιώτης, τον τραβάει με δύναμη πίσω στη θέση του και τον κοιτάει θυμωμένα. "Τι κάνεις ρε; Θες να τους θυμίσεις την πρόταση που έκαναν οι... άλλοι. Αυτοί οι, αυτοαποκαλούμενοι, BeachBoys για να πάρουν την ομάδα;".

Ο Ρήγας, αμέσως, κατάλαβε το λάθος του και λούφαξε στη γωνιά του ελπίζοντας να μη θυμηθεί κανείς τη νέα επίσημη πρόταση για την ανδρική ομάδα που είχε γίνει προ δεκαημέρου. Ευτυχώς γι' αυτόν, κανείς από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δε θέλησε να χαλάσει την... ξεκούραση του και να ασχοληθεί με θέματα που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο.
Και ο καιρός κύλαγε αργά στο Παλαιό Φάληρο...

Στην αφήγηση,

BeachBoys

ΥΓ: Μετά από δέκα ημέρες κανείς από τον Α.Ο.Π.Φ. δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στη δημόσια πρόταση που κάναμε για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου προσφέροντας 10.000 ευρώ. Όχι, ότι προκαλεί εντύπωση η στάση τους αυτή. Πρόκειται για την πάγια τακτική τους να κρύβονται. Έτσι θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να δώσουν εξηγήσεις. Εμείς, πάντως, έστω και τώρα δηλώνουμε ότι η πρόταση μας παραμένει εν ισχύ! Για πόσο ακόμα, άραγε, θα κρύβονται;

ΥΓ2: Μία ομάδα με, ίσως, το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση χάνοντας και την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο με τις "σπόντες" από τις ανώτερες κατηγορίες, χάρη στην ανικανότητα της διοίκησής της. Αυτό θα πει "πετυχημένοι παράγοντες", κύριε πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη.

ΥΓ3: Αλήθεια κύριε Πολυχρόνη, γιατί οι αγαπημένοι σας παράγοντες δεν έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο τους δύο παλαιούς παράγοντες που ήρθαν στο γραφείο σας; Οι άνθρωποι έδειξαν διάθεση συνεργασίας. Εσείς;

ΥΓ4: Θα τα λέμε όλο το καλοκαίρι συχνά. Από τον Σεπτέμβρη μπορεί να τα λέμε κι αλλιώς. Υπομονή!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα