Australian Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη το πρόγραμμα της Τετάρτης

To πρόγραμμα της Τετάρτης έχει back to back Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη στο βραδινό πρόγραμμα της Margaret Court Arena, αλλά και μεγάλες αναμετρήσεις τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανοίξει το ελληνικό “πρόγραμμα” με τον Νο7 του κόσμου να αντιμετωπίζει τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον στο πρώτο παιχνίδι του βραδινό προγράμματος που θα ξεκινήσει στις 10:00 GR. 

Στο ίδιο court, αμέσως μετά θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη,

η οποία θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Ρωσίδα και Νο71 του κόσμου Ελίνα Αβανεσιάν στο παιχνίδι που θα κλείσει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο δεύτερο μεγαλύτερο court. 

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 03:00 GR Γιάνικ Σίνερ και Γιέσπερ ντε Γιονγκ θα ανοίξουν την αυλαία στην Margaret Court Arena, ενώ στο τελευταίο ματς του πρωινού προγράμματος η Αμερικανίδα Κόρι Γκοφ θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσα της Κάρολαϊν Ντολεχάιντ. 

Στην Rod Laver Arena Ονς Ζαμπέρ και Μίρα Αντρέεβα θα αγωνιστούν πρώτες (03:00 GR) σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ενώ στη συνέχεια θα μπει στο court ο Νο1 Αυστραλός, Άλεξ ντε Μινάρ που θα παίξει απέναντι στον ανερχόμενο Ιταλό Ματέο Αρνάλντι. 

Στο πρώτο ματς του βραδινού προγράμματος (10:00 GR) η κάτοχος του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα, θα παίξει κόντρα στην 16χρονη Τσέχα Μπρένταν Φουβρίρτοβα, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν.

Από εκεί και πέρα σημαντικά και με ελληνικό ενδιαφέρον είναι και τα παιχνίδια των Λορέντζο Μουζέτι – Λούκα βαν Ας και των Μάρτα Κόστιουκ – Ελίζα Μερτένς καθώς είναι οι επόμενοι αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Σάκκαρη σε περίπτωση που επικρατήσουν στις δικές τους αναμετρήσεις. 

Την Τετάρτη θα αγωνιστεί και η Πάουλα Μπαντόσα, με την Ισπανίδα να κοντράρεται με την Ναστάζια Παβλιουτσένκοβα στο δεύτερο ματς του court 6 το οποίο δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 04:00 GR. 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη το πρόγραμμα της Τετάρτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα