Αποσύρθηκε από τον ημιτελικό ο Ναδάλ! (vid)

21:15 7/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Σε μια έκακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο All England Club, ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε πως ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς, τον αναγκάζει να αποσυρθεί από την ημιτελική μάχη με τον Νικ Κύργιο!

Ο 36χρονος Ισπανός, έθεσε εαυτόν νοκ-άουτ, λίγες ώρες μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Τέιλορ Φριτς, τον οποίο κέρδισε τραυματίας, μετά από 4 ώρες και 20 λεπτά σπουδαίου αγώνα.

Όσο κι αν δεν του αρέσει να αποσύρεται από αγώνες, όπως έχει πει πολλάκις στο

παρελθόν, ο Ναδάλ, μετά τις εξετάσεις της Πέμπτης (7/7), που έδειξαν ότι υπέστη ρήξη στους κοιλιακούς του, αναγκάζεται και μένει εκτός Wimbledon.

Αυτομάτως, ο Νικ Κύργιος, άνευ αγώνα, προκρίνεται στον παρθενικό Grand Slam τελικό της καριέρας του και την Κυριακή (10/7), θα αγωνιστεί με φόντο τον σπουδαιότερο τίτλο του, κόντρα σε έναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάμερον Νόρι.

“Έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τον ημιτελικό. Όπως όλοι είδατε χθες, αντιμετωπίζω πρόβλημα στους κοιλιακούς. Έχω υποστεί μυϊκή ρήξη και πονάω”, τόνισε αρχικά ο Ράφα στη συνέντευξη τύπου.

Για να συνεχίσει, λέγοντας: “Δεν θα έβγαζε κανένα νόημα να κατέβαινα για να παίξω στον ημιτελικό. Ο τραυματισμός θα γινόταν χειρότερος. Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω και να κερδίσω δυο ακόμη ματς όντας σε αυτή την κατάσταση”.

“Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν θα με ταλαιπωρήσει μακροπρόθεσμα. Ελπίζω σε μια εβδομάδα ή κάτι παραπάνω, να επιστρέψω στις προπονήσεις”, είπε ακόμη.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε από τον ημιτελικό ο Ναδάλ! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα