Finland P2: Έναρξη δίχως τα δύο μεγάλα φαβορί

Δίχως την παρουσία των δύο πρώτων ομάδων στην παγκόσμια κατάταξη αρχίζει η δράση στο Finland P2 για το Premier Padel. Τόσο το δίδυμο των Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, όσο και αυτό των Φεντερίκο Τσινγκότο και Αλεχάνδρο Γκαλάν, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο τουρνουά της Σκανδιναβίας για λόγους ξεκούρασης.

Έτσι, με το… ανακάτεμα της τράπουλας στο Τουρ και τις νέες ομάδες που κάνουν ντεμπούτο σε αυτό το τουρνουά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ένα νεοσύστατο δίδυμο να ξεκινήσει την κοινή του πορεία

με τίτλο. Συγκεκριμένα, η νέα ομάδα των Χουάν Λεμπρόν και Μαρτίν Ντι Νένο μπαίνει στη διοργάνωση ως το Νο1 του ταμπλό.

Χουάν Λεμπρόν και Μαρτίν Ντι Νένο έτοιμοι για το κοινό τους ντεμπούτο.

Στο Νο2 του ταμπλό εμφανίζεται η επίσης νεοσύστατη ομάδα των Φράνκο Στούπατσουκ και Μιγκέλ Γιάνγκουας, ενώ οι Πακίτο Ναβάρο και Πάμπλο Καρντόνα θα ξεκινήσουν την κοινή πορεία τους στο Τουρ μπαίνοντας στο Finland P2 ως το Νο3 του ταμπλό.

Πλην του Λεμπρόν, κανείς από τους υπόλοιπους αυτούς παίκτες δεν έχει κατακτήσει τίτλο φέτος, οπότε αυτή παρουσιάζεται ως μία σπάνια και πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα καταφέρουν. Υπενθυμίζεται πως μετά ακολουθεί σχεδόν ένας μήνας διακοπής, με το επόμενο τουρνουά να είναι το Madrid P1 στις 2-8 Σεπτεμβρίου.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Finland P2: Έναρξη δίχως τα δύο μεγάλα φαβορί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα