Ακάθεκτη η Μπάρτι στο Σινσινάτι (vids)

Η Άσλεϊ Μπάρτι κέρδισε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο Σινσινάτι, κόντρα στην πρωταθλήτρια του Roland Garros και Νο10 τενίστρια στον κόσμο, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Η 25χρονη Αυστραλή έκανε ακόμη μια υπέροχη εμφάνιση αυτή την εβδομάδα στο Western & Southern Open και προκρίθηκε στις “4” καλύτερες του θεσμού, όπου θα συναντήσει την Αντζελίκ Κέρμπερ.

Μετά από 72 λεπτά, η κορυφαία τενίστρια

του πλανήτη, επικράτησε της Κρεϊτσίκοβα στο μεταξύ τους προημιτελικό με 6-2, 6-4 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο στο Οχάιο.

Yet to drop a set all week

@ashbarty moves on to the Cincinnati semifinals after beating fellow Slam champ Krejcikova!#CincyTennis pic.twitter.com/xsEpWsvClS

wta (@WTA) August 20, 2021

Φοβερή απόδοση έπιασε η Μπάρτι, που πανηγύρισε την 3η διαδοχική straight sets νίκη της στο Σινσινάτι κι έφτασε συνολικά τις 10 συνεχόμενες στο Tour (δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες).

Με 21/25 κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο σερβίς της ολοκλήρωσε το ματς η Νο1 του ταμπλό, που μέτρησε 4/8 επιτυχημένες ευκαιρίες για break και ανάγκασε την Κρεϊτσίκοβα μόλις στην 3η ήττα της, στα τελευταία 28 ματς της!

Με… συνταγή Wimbledon η Μπάρτι δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Τσέχα, την οποία είχε κερδίσει και στον 4ο γύρο του Λονδρέζικου Major.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ακάθεκτη η Μπάρτι στο Σινσινάτι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα