Εκπληκτική εμφάνιση για Σακελλαρίδη παρά την ήττα στον ημιτελικό

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη μπορεί να έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων Fortevillage Trophy, από το παιδί-θαύμα της Τσεχίας, την 15χρονη Μπρέντα Φρουβίρτοβα χάνοντας με 4-6, 7-5, 6-0, ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια έκανε δύο εκπληκτικά set κόντρα σε μια τενίστρια που θα μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέχα, πριν από την αναμέτρηση με την Σακελλαρίδη μετρούσε 23 σερί νίκες και 46-1 sets! 

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εκπληκτική στο 1ο

σετ, καθώς προηγήθηκε με 3-0 και 4-1 έχοντας “σπάσει” ήδη μια φορά το σερβίς της Τσέχας που αδυνατούσε μέχρι σε εκείνο το σημείο να ακολουθήσει το ρυθμό της Ελληνίδας τενίστριας.

Η Φρουβίρτοβα στη συνέχεια κατάφερε να πάρει πίσω το χαμένο της σερβίς μειώνοντας αρχικά σε 4-3 και αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 4-4 μετά από εύκολο hold, όμως η Σακελλαρίδη κατάφερε να βρει και πάλι break και μάλιστα στο κατάλληλο σημείο, κλείνοντας το σετ με 6-4.

Το 2ο σκέλος του αγώνα ήταν συγκλονιστικό. Αυτή τη φορά η Τσέχα ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη break (0-1), το οποίο εξαργύρωσε αμέσως μετά (0-2). 

Σαν να μην έφτανε αυτό η Σακελλαρίδου έχασε για 2η φορά το σερβίς της (1-4), αφού πρώτα η Τσέχα είχε κάνει ένα μεγάλο hold σ’ ένα game που κράτησε 6,5 λεπτά!

Ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πραγματικά απίστευτη! Αν και βρέθηκε πίσω με 2-5 (με δύο break πίσω) στη συνέχεια κατέκτησε τα επόμενα τρία games ισοφαρίζοντας σε 5-5, για να λυγίσει στα τελευταία δύο games του σετ το οποίο και έχασε με 7-5 παρά την τεράστια προσπάθεια.

Το χαμένο 2ο σετ, φάνηκε να απογοητεύει τη Σακελλαρίδη, η οποία στο decider ηττήθηκε με 6-0 μένοντας εκτός τελικού.

The post Εκπληκτική εμφάνιση για Σακελλαρίδη παρά την ήττα στον ημιτελικό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα