Εκτός Τορόντο η Νο2 και η Νο3 του ταμπλό

Ανέτ Κόνταβεϊτ και Πάουλα Μπαντόσα, τέθηκαν νοκ-άουτ από το 1000άρι τουρνουά του Τορόντο, μόλις από την πρεμιέρα τους.

Η Νο2 και Νο3 τενίστρια του ταμπλό, αντίστοιχα, αποκλείστηκαν πρόωρα από τη διοργάνωση του Καναδά και συνεχίζουν να προβληματίζουν, ενόψει Αμερικανικού Όπεν.

Αρχικά, η Εσθονή, αν και προηγήθηκε με break στο 2ο set του αγώνα (0-2), δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και αποχαιρέτησε το θεσμό με ήττα 6-4, 6-4 από τη Νο21 τενίστρια του κόσμου, Ζιλ Μπελέν Τάιχμαν.

Η Ελβετή στον

3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Νο15 του ταμπλό, Σιμόνα Χάλεπ, η οποία από την πλευρά της κέρδισε την Σουάι Ζανγκ με 6-4, 6-2.

Όσον αφορά τη Νο3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα, εγκατέλειψε με τραυματισμό την αναμέτρηση με τη Γιούλια Πουτίντσεβα (Νο46). Η τενίστρια από το Καζακστάν, προηγούνταν με set και break (7-5, 1-0), πριν η Ισπανίδα αποσυρθεί από τη συνέχεια του ματς.

Στις “16”, η Πουτίντσεβα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Άλισον Ρίσκε (Νο35), η οποία έθεσε εκτός τη Γέλενα Οσταπένκο (Νο16).

Η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, έκανε ντεμπούτο με το δεξί στο Τορόντο, κερδίζοντας την Άιλα Τομλιάνοβιτς (Νο72) 6-1, 6-2. Τη Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (Νο24) θα παίξει η Πολωνή στον 3ο γύρο, μετά τη νίκη της Βραζιλιάνας επί της Άνι Λέιλα Φερνάντεζ (Νο13) με 7-6(4), 6-1.

WTA NATIONAL BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Εκτός Τορόντο η Νο2 και η Νο3 του ταμπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα