Επιστροφή μετά από 11 μήνες για Μπάρτι!

11 μήνες χωρίς επίσημο ματς στα πόδια της είναι η Άσλεϊ Μπάρτι που θα επιστρέψει “στα βαθιά” με τη συμμετοχή της στο Australian Open!

Κοντεύει έναν χρόνο χωρίς επίσημο ματς στα πόδια της η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι!

Και αυτό δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό αλλά καθαρά στις συνθήκες που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας με την 24χρονη Αυστραλή να είναι μία εκ των τενιστών που αποφάσισαν

να μην ταξιδέψουν καθόλου μέσα στο 2020 ώστε να προφυλαχθούν από τον Covid-19.

28 Φεβρουαρίου του 2020 έπαιξε το τελευταίο της επίσημο ματς στην ήττα της στα ημιτελικά της Ντόχα από την Πέτρα Κβίτοβα και τώρα, έφτασαν πια οι μέρες της μεγάλης επιστροφής που θα γίνει στην πατρίδα της!

“Πιστεύω ότι έχω κάνει όλη τη σκληρή δουλειά! Πιστεύω ότι ότι έχω “τικάρει” όλα τα κομμάτια της δουλειάς που έπρεπε να κάνω και ότι είμαι σε σταθερά ανοδική χρονιά όλα μου τα χρόνια στο τουρ. Φυσικά, δεν έχω παίξει ματς εδώ και έναν χρόνο σχεδόν και αυτό θα είναι μια πρόκληση αλλά μας περιμένει μια πολύ γεμάτη σεζόν και δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχω ένα στραβοπάτημα στην αρχή”.

“Το θέμα είναι να κάνω τα σωστά πράγματα στο κορτ, με τη σωστή νοοτροπία ακόμα και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα. Θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ ακόμα και με μερικές ήττες” ανέφερε η Νο1 τενίστρια στον κόσμο που θα παίξει στο ημερήσιο τουρνουά φιλικών προδιαγραφών της Αδελαϊδας στις 29 Γενάρη.

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή μετά από 11 μήνες για Μπάρτι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα