Έσωσε match point και πέρασε η Κβίτοβα

Έναν πόντο μακριά από τον αποκλεισμό έφτασε η Πέτρα Κβίτοβα, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έσωσε match point της Χριτ Μίνεν και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros, με εντυπωσιακή ανατροπή.

Η Τσέχα, Νο11 του ταμπλό στο Παρίσι, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να κάμψει την αντίσταση της Νο125 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, όμως “σφράγισε” τη θέση της στις “64” του τουρνουά, μετά από δυο ώρες και 20 λεπτά.

Με

σκορ 6-7(3), 7-6(5), 6-1, η Κβίτοβα πήρε την πρόκριση, αφού πρώτα έσωσε match point της Βελγίδας αντιπάλου της στο 5-6 του δευτέρου σετ.

Στον 2ο γύρο, η Τσέχα θα αντιμετωπίσει την Έλενα Βέσνινα, η οποία στην πρεμιέρα της συνέτριψε την Όλγα Γκοβόρτσοβα με 6-1, 6-0.

Petra Poise @Petra_Kvitova keeps her cool to move past Minnen 6-7(3), 7-6(5), 6-1 in her opening match.#RolandGarros pic.twitter.com/R97gHaQ9t4

Roland-Garros (@rolandgarros) May 30, 2021

Σε αντίθεση με την Κβίτοβα, πρεμιέρα με το αριστερό έκανε η Αντζελίκ Κέρμπερ, που έμεινε εκτός Roland Garros από τον 1ο μόλις γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από την 24χρονη Ουκρανή, Ανγκελίνα Καλίνινα.

Η Καλίνινα, Νο139 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επικράτησε του πρώην Νο1 κόσμου με 6-2, 6-4 και έδωσε συνέχεια στην απογοητευτική πορεία της Κέρμπερ στο Tour.

Στον 2ο γύρο, προκρίθηκαν επίσης οι Άιλα Τομλιάνοβιτς, Ελένα Ριμπάκινα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και Ντανιέλ Κόλινς.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έσωσε match point και πέρασε η Κβίτοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα