Και νικήτρια η…Πλίσκοβα!

Η Κριστίνα Πλίσκοβα έκανε τη μίνι έκπληξη κερδίζοντας τη δίδυμη αδερφή της, Καρολίνα, για τον δεύτερο γύρο του Μπέρμιγχαμ σε ένα ιδιαίτερο, από κάθε άποψη αγώνα!

Το να έχεις αδερφό/αδερφή που επίσης αγωνίζεται στο τουρ είναι πάντα μία ιδιάζουσα κατάσταση που σε βάζει, σε κάποιες περιπτώσεις, να τεθείς αντιμέτωπος με το “αίμα” σου!

Η πιο γνωστή περίπτωση “εμφυλίου” είναι φυσικά αυτή των αδερφών Γουίλιαμς που έχουν τεθεί αντιμέτωπες για τα πιο μεγάλα τρόπαια (τελικοί Slam) σε πολλές περιπτώσεις.

Οι δίδυμες αδερφές Πλίσκοβα δεν έχουν αγωνιστεί σε τόσο βαρύνουσας σημασίας αγώνες, ωστόσο,

η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον δεύτερο γύρο του Μπέρμιγχαμ ήταν ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα και βρήκε νικήτρια μετά από συναρπαστικό ματς την λιγότερο “φημισμένη” από τις δύο αδερφές, Κριστίνα, με 6-2, 3-6, 7-6(7).

‘Εβαλε το χεράκι της, είναι η αλήθεια, και η Καρολίνα ώστε να…ηττηθεί από την αδερφή της μιας και έκανε δύο κομβικής σημασίας διπλά λάθη στο 5-5 και στο 6-6 του tie break και αν την γλίτωσε την πρώτη φορά με την Κριστίνα να την μιμείται και πάλι με διπλό λάθος, τη δεύτερη κατάφερε να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη “πληγώνοντας” τρόπον τινά την αδερφή της.

Πολύ μεγάλη νίκη επί της Γιοχάντα Κόντα, που έκανε τρομερή σεζόν στο χώμα φέτος ενώ δεδομένα είναι καλή και στο γρασίδι, πέτυχε η Γέλενα Οσταπένκο κερδίζοντας τη Βρετανή με 6-3, 6-4.

Μην ξεχνάμε και τη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, Ασλεϊ Μπάρτι που συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο χώμα κερδίζοντας τη φιναλίστ του Νότιγχαμ, Ντόνα Βέκιτς με 6-3, 6-4 μη δείχνοντας σημάδια χαλάρωσης ενόψει του τρίτου Grand Slam της σεζόν!

Τετάρτη, 19/6: 1ος γύρος Nature Valley Open
Barty (Australia) beat Vekic (Croatia) 6-3 6-4
Brady (USA) beat Tsurenko (Ukraine) 6-3 6-3
Wang (China) beat Davis (USA) 6-3 6-2
V. Williams (USA) beat Sashnovich (Belarus) 6-3 6-4

Τετάρτη, 19/6: 2ος γύρος Nature Valley Open
Ostapenko (Latvia) beat Konta (Great Britain) 6-3 6-4
Kr. Pliskova (Czech Republic) beat Ka. Pliskova (Czech Republic) 6-2 3-6 7-6(7)
Martic (Croatia) beat Gasparyan (Russia) 6-3 7-6(4)
Strycova (Czech Republic) beat Sieh (Taipei) 7-6(3) 6-3

NATURE VALLEY CLASSIC SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Και νικήτρια η…Πλίσκοβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα