Κλήρωσε το Ακαπούλκο με Μεντβέντεφ, Ναδάλ και Τσιτσιπά (draw)

Μια συναρπαστική εβδομάδα περιμένει τους φίλους του τένις στο Ακαπούλκο όπου συμμετέχουν σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου τένις.

Πέντε τενίστες της πρώτης 10αδας της παγκόσμιας κατάταξης θα αγωνιστούν στο Abierto Mexicano Telcel και είναι οι: Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ράφαελ Ναδάλ και Ματέο Μπερετίνι ενώ την 8αδα των seeded συμπληρώνουν οι Νόρι, Φριτζ και Καρένιο Μπούστα.

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιστρέφει μετά τον ιστορικό θρίαμβο στο Australian Open,

αγωνιζόμενος στο τρίτο του τουρνουά για το 2022, έχοντας κερδίσει τα δύο προηγούμενα.

Ο Ισπανός έχει εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση στον 1ο γύρο καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ρέιλι Όπελκα που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και έχει δύο σερί τελικούς σε Ντάλας και Delray Beach.

Ήταν ίσως η χειρότερη δυνατή κλήρωση για τον Ναδάλ ο οποίος αντιμετωπίζει παραδοσιακά προβλήματα με big servers. Ντιμιτρόφ-Κρεσί οι πιθανοί αντίπαλοι του Ράφα στο 2ο γύρο ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ναδάλ είναι στο πάνω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και δεν αποκλείεται να συναντηθούν ξανά, μετά το θρυλικό ραντεβού τους στο Australian Open.

Ο Ρώσος που αυτή την εβδομάδα διεκδικεί και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον απρόβλεπτο Μπενουά Περ ενώ διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Τέιλορ Φριτζ.

Μετά την ήττα-σοκ από τον Σάφιουλιν στη Μασσαλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε στο Μεξικό και στον 1ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Λάσλο Τζέρε ενώ πιθανότερος αντίπαλος στους “16” είναι ο Λορένζο Σονέγκο. Στα προημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Τσιτσιπάς, Νο3 του ταμπλό, έχει την πιο βατή κλήρωση σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Τέλος, το Νο2 της διοργάνωσης Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ξεκινήσει κόντρα στον Τζένσον Μπρουκσμπι ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Κάρλος Αλκαράθ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLE DRAW | OOP (-8h)

The post Κλήρωσε το Ακαπούλκο με Μεντβέντεφ, Ναδάλ και Τσιτσιπά (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα