Ροσέ: ”Ο Φέντερερ διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά.”

Ο Μαρκ Ροσέ Ελβετός, πρώην τενίστας σχολίασε την μη συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο θεωρεί σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση και ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που δεν θα κατέβει στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την διπλή εγχείρηση στο δεξί γόνατο, μπορεί να προετοίμαστηκε αρκετά καλά, ωστόσο πριν λίγες ημέρες και ενώ όλοι περίμεναν την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στο Αυστραλιανό Όπεν, εκείνος έθεσε εκτός τον εαυτό του.

Σίγουρα για τον Ελβετό δεν θα είναι

εύκολο να επανέλθει στο επίπεδο που επιθυμεί, ωστόσο σύμφωνα με τον Μαρκ Ροσέ, Χρυσό Ολυμπιονίκη του 1992 ο Φέντερερ επηρεάστηκε και από τις συνθήκες που θα επικρατούν λόγω Covid-19.

”Ο Ρότζερ δεν βρίσκεται ποτέ στο δίλλημα ανάμεσα στην οικογένεια του και το Τένις, πάντοτε τα βάζει στην ίδια ζυγαριά, σαν ένα ενιαίο πράγμα. Δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να διαλέξει ένα από τα δύο.

”Θα έπαιζε σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά όπως είναι φυσικά το Αυστραλιανό Όπεν, ενώ η αγωνιστική του κατάσταση θα ήταν ένα μυστήριο μέχρι να τον δούμε ξανά στο court. Ενώ φυσικά και χωρίς την οικογένεια του να βρίσκεται στο πλευρό του θα ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνον.

”Ο Ρότζερ διατηρείται εξαιρετικά από άποψης φυσικών προσόντων και κατάστασης, ωστόσο οι συνθήκες και τα μέτρα που πάρθηκαν ελέω Covid-19 παίζουν σημαντικό ρόλο και αυτά στην απόφαση του.

”Στα 39 του ίσως να είναι καλύτερα τη δεδομένη στιγμή να ηρεμήσει λίγο το επόμενο διάστημα και να προετοιμαστεί ακόμη καλύτερα για τα επόμενα τουρνουά μέσα στη χρονιά.

Δημήτρης Τσαπνίδης.

The post Ροσέ: ”Ο Φέντερερ διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά.” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα