Μεντβέντεφ: “Ήταν κουρασμένος ο Στέφανος”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έθεσε εκτός Australian Open τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, πραγματοποιώντας μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και σημείωσε την 20η συνεχόμενη νίκη στο tour και 11η κόντρα σε αντίπαλο του Top10.

Το νέο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-2, 7-5 του Στέφανου και στη συνέντευξη που ακολούθησε εντός court, παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος του προερχόταν από μια πολύ

δύσκολη μάχη με τον Ράφαελ Ναδάλ την Τετάρτη και παρουσιάστηκε κουρασμένος στο 2ο ημιτελικό.

“Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είδαμε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ράφα, το σκορ στα δύο παιχνίδια ήταν παρόμοιο. Φοβήθηκα λίγο μπορώ να πω, διότι φυσικά είναι ένας ημιτελικός grand slam. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως είμαι χαρούμενος που έλεγξα το παιχνίδι, ιδίως σε ορισμένα δύσκολα σημεία. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το ματς αν πηγαίναμε σε τέταρτο σετ. Σίγουρα ήταν κουρασμένος μετά το παιχνίδι με τον Ράφα. Σε εκείνο το ματς ο Στέφανος έμοιαζε ξεκούραστος. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Όμως σήμερα είδα πως όταν τον κινούσα στο γήπεδο δυσκολευόταν” είπε αρχικά ο Μεντβέντεφ.

Για τον τελικό της Κυριακής, ο Ρώσος υπογράμμισε: “Δεν έχω πολύ πίεση, θα βγω στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, είπε κλείνοντας το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, αναφερόμενος στο τελικό του Australian Open 2021”.

Ο Μεντβέντεφ την Κυριακή θα παίξει στον δεύτερο τελικό του σε Grand Slam, αντιμετωπίζοντας τον 8 φορές πρωταθλητή της Μελβούρνης και κορυφαίο στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μεντβέντεφ: “Ήταν κουρασμένος ο Στέφανος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα