Ο Ρούμπλεφ “φρέναρε” τον εμπνευσμένο Περ (vids)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έγινε ο πρώτος τενίστας που “σφραγίζει” το εισιτήριό του για τα ημιτελικά του φετινού Western & Southern Open, στο Σινσινάτι.

Ο Ρώσος, Νο7 τενίστας στον κόσμο, διαχειρίστηκε υποδειγματικά τον φορμαρισμένο, πλην απρόβλεπτο, Μπενουά Περ στις κρίσιμες στιγμές του μεταξύ τους προημιτελικού και απέκλεισε τον Γάλλο, περνώντας στους “4” καλύτερους του Masters στο Οχάιο.

Μετά από μια ώρα και 40 λεπτά αγώνα, ο Ρούμπλεφ επικράτησε 6-2, 3-6, 6-3 και περιμένει στον ημιτελικό τον συμπατριώτη

του, Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος συνέτριψε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

A third Masters 1000 semi-final of 2021 for @AndreyRublev97

The No.4 seed outlasts a spirited Paire 6-2 3-6 6-3 ro reach the last 4 in Cincinnati!#CincyTennis pic.twitter.com/nWUS4PCdIV

Tennis TV (@TennisTV) August 20, 2021

Φοβερό 3ο set από τους δυο αθλητές, με τον Περ να φτάνει κοντά στην παρθενική πρόκριση της καριέρας του σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης, όμως να μη τα καταφέρνει στο τέλος.

Ο Ρώσος σέρβιρε συνολικά 37/44 πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του και έχοντας αυτό ως όπλο του, υπερκέρασε το εμπόδιο του 32χρονου Γάλλου. Μόλις 18/40 πόντους κέρδισε πίσω από το 2ο σερβίς του ο Περ, ο οποίος δέχθηκε τρία breaks στο ματς.

Στα… οκτώ double faults σταμάτησε ο Νο50 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, που ολοκλήρωσε με πικρό τρόπο την φοβερή εβδομάδα του στο Σινσινάτι.

Σίγουρα, όμως, είναι ένας από τους unseeded τενίστες που κανείς από τους κορυφαίους δεν θα θέλει να αντιμετωπίσει στους πρώτους γύρους του US Open, με βάση και την συνεχόμενα ανοδική του πορεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Ρούμπλεφ, το Σάββατο θα αγωνιστεί στον 3ο του Masters ημιτελικό για το 2021.

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ρούμπλεφ “φρέναρε” τον εμπνευσμένο Περ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα