Ονειρική η φετινή χρονιά για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν

Το 2020 είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη χρονιά της καριέρας του Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο Αργεντίνος βρίσκεται στο Top 10 της κατάταξης ATP και συμμετείχε για πρώτη φορά στο Nitto ATP Finals του Λονδίνου.

Ο 28χρονος σημείωσε επίσης την πρώτη του νίκη απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, “εξαλείφοντας” τον Ισπανό Θρύλο στα προημιτελικά του “BNL Internationals of Italy”. Εκπληκτική ήταν η πορεία του και στο Ρολάν Γκαρός,

όπου έφτασε ως τα ημιτελικά. Στους “8” απέκλεισε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης Ντομινίκ Τιμ.

Ο Ντιέγκο δεν μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του Ναδάλ στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν. Ο Ισπανός πήρε την εκδίκησή του και στην συνέχεια σήκωσε το τρόπαιο στο Παρίσι για 13η φορά στην καριέρα του.

Σε μια μακρά συνέντευξη που παραχώρησε στην Pagina12, ο Σβάρτσμαν μίλησε για τα κατορθώματα του, ενώ αποκάλυψε και τους στόχους του για την νέα σεζόν.

“Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής, η θέση που βρίσκομαι σήμερα μου αξίζει, την κέρδισα, δούλεψα σκληρά για αυτή. Στόχος μου για την νέα σεζόν είναι να είμαι υγιής και να παίξω στο 100%, διότι όταν δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω πολλά παιχνίδια”.

Γιάννης Μαύρος 

The post Ονειρική η φετινή χρονιά για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα