Όπελκα: Ντυνόμουν Ναδάλ στο Halloween

21:20 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράιλι Όπελκα παραδέχθηκε ότι μεγάλωσε παρακολουθώντας τον Ράφαελ Ναδάλ να μεγαλουργεί στα courts και είχε συσχετιστεί τόσο πολύ μαζί του που δύο φορές στο Halloween είχε ντυθεί Matador.

Ο 23χρονος Αμερικανός, Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης, αναφέρθηκε στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει αντίπαλος με τον Ισπανό, πριν μερικούς μήνες στο Masters της Ρώμης.

“Με το στυλ παιχνιδιού μου, δεν μπορούσα να περιμένω περισσότερα

στο χώμα απέναντί του. Είναι σπουδαίος. Είναι ο Ράφα, είναι κορυφαίος. Είναι ο καλύτερος. Αυτό είναι το γήπεδό του. Ο Ναδάλ είναι ο αγαπημένος μου τενίστας. Έχω ντυθεί δύο φορές Ναδάλ σε Halloween. Είναι ωραίο να παίζεις με έναν τέτοιο Θρύλο” είπε χαρακτηριστικά ο Όπελκα από την Ουάσινγκτον όπου βρίσκεται για το Citi Open.

“Ήθελα να βγω εκεί έξω και να κερδίσω. Φυσικά τον σέβομαι απεριόριστα. Όπως είπα, οι περισσότεροι από τη γενιά μου, μεγάλωσαν με είδωλο τον Ράφα. Όμως, δεν πιστεύω ότι είναι ωραίο όταν κάποιοι χάνουν από τον Ράφα, τον Ρότζερ ή τον Νόβακ και βγάζουν σέλφι μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει και μια διαχωριστική γραμμή.

“Με όλο το σεβασμό στο Ράφα. Είναι ο καλύτερος. Ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης σαν παιδί και πάντα θα είναι ο αγαπημένος μου” πρόσθεσε.

The post Όπελκα: Ντυνόμουν Ναδάλ στο Halloween appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα