Παίζει στο Laver Cup ο Μπερετίνι

Ο Ματέο Μπερετίνι είναι το νέο μεγάλο όνομα που προστίθεται στην Team Europe, ενόψει του επικείμενου Rod Laver Cup της Βοστόνης.

Ο 25χρονος Ιταλός, που βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στον παρθενικό Grand Slam τελικό της καριέρας του, θα πλαισιώσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ντομινίκ Τιμ

στο TD Garden, το τριήμερο 24 – 26 Σεπτέμβρη.

Οι διοργανωτές του exhibition tournament που θα λάβει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προς τιμήν του Αυστραλού θρύλου, Ροντ Λέιβερ, έκαναν γνωστό πως ο Μπερετίνι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της “Ευρώπης”.

Ο Νο8 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε για τη συγκεκριμένη πρόκληση:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του Laver Cup φέτος. Έχω ακούσει τόσα πολλά από τους συναθλητές μου όλο αυτόν τον καιρό, για το πόσο ωραία διοργάνωση είναι.

Το να παίξω στο TD Garden, έχοντας τον Μπιόρν Μποργκ ως αρχηγό μου και ως συμπαίκτη το είδωλό μου, τον Ρότζερ Φέντερερ, ακούγεται τρομερή εμπειρία”.

Φέτος, το Laver Cup θα διεξαχθεί για 4η φορά στα χρονικά και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υπόλοιπων παικτών που θα δώσουν το παρών στο τουρνουά.

The post Παίζει στο Laver Cup ο Μπερετίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα