Πρωταθλητής στη Λυών ο Νόρι (vids)

Ο Κάμερον Νόρι επέστρεψε και θριάμβευσε στη Λυών.

Μετά τον περυσινό, χαμένο τελικό από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο 250άρι τουρνουά της Γαλλίας, ο 26χρονος Βρετανός επικράτησε του Άλεξ Μόλτσαν στα τρία sets, το Σάββατο (21/5) και στέφθηκε πρωταθλητής στο φετινό τουρνουά.

Τον 4ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 2ο μέσα στο 2022 πανηγύρισε ο Νόρι, που μετά από δυο ώρες και 26 λεπτά κέρδισε τον Νο47 τενίστα του κόσμου με 6-3, 6-7(3), 6-1 και κατέκτησε τον

παρθενικό τίτλο της καριέρας του, στη χωμάτινη επιφάνεια.

Winning Machine

The moment @cam_norrie won a fourth ATP title – and a first on clay!#OpenParc pic.twitter.com/pjmZmfv2zs

Tennis TV (@TennisTV) May 21, 2022

Στον δρόμο προς το τρόπαιο, ο Βρετανός επικράτησε κατά σειρά, των: Φρανσίσκο Τσερούντολο, Σεμπάστιαν Μπάεζ, Χόλγκερ Ρουν και Άλεξ Μόλτσαν, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενόψει του Roland Garros που ξεκινάει την Κυριακή (22/5).

Αυτός ήταν ο 3ος χαμένος ΑΤΡ τελικός του Σλοβάκου και 2ος στη φετινή clay season. Πριν λίγες εβδομάδες, είχε χάσει από τον Νταβίντ Γκοφάν στο Μαρακές (ΑΤΡ 250). Πέρυσι, είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Serbia Open 2.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μόλτσαν συνεχίζει την αναρρίχησή του στην παγκόσμια κατάταξη και από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στο νέο ρεκόρ καριέρας, Νο38. Ο Νόρι, θα παραμείνει στο Νο11, που βρισκόταν και πριν την έναρξη του Lyon Open.

ATP 250 LYON OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Πρωταθλητής στη Λυών ο Νόρι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα