Ρεσιτάλ εκνευρισμού από Κύργιο – Δεν σταμάτησε να παραπονιέται (vids)

Από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις του. Ο Νικ Κύργιος, φρόντισε να κλέψει την παράσταση για τα καμώματά του -και- εκτός των τεσσάρων γραμμών του court, για ακόμη μια φορά, στο παιχνίδι με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον 2ο γύρο του 500αριού τουρνουά στο Χάλε.

Ο Ελληνοαυστραλός, έδωσε ένα ρεσιτάλ εκνευρισμού και μάλωσε ουκ ολίγες φορές με τον chair umpire του αγώνα, καλώντας -φυσικά- και τον supervisor, κατά τη διάρκεια του 2ου set.

Όλα ξεκίνησαν ,αμέσως μετά το 3ο game,

με τον Κύργιο να ξεκινάει τα παράπονα προς τον διαιτητή, για το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόλυτη ησυχία στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των πόντων.



Αφού έχασε το 1ο set με 7-5 από τον Τσιτσιπά, ο Ελληνοαυστραλός έκανε ένα πιο… άγριο ξέσπασμα, κάνοντας σμπαράλια τη ρακέτα του. Φυσικά, τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, ενώ έκανε… κομμάτια τον πάγκο του.



Στο 1ο game του 2ου set, ο Κύργιος τα έβαλε και πάλι με το κοινό. Αφού απώλεσε αρκετές ευκαιρίες να κάνει break στο σερβίς του αντιπάλου του, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για τη φασαρία στις κερκίδες.



Τελικά, έκανε το break, όμως ο διαιτητής δεν τη γλίτωσε.

Πηγαίνοντας προς το μέρος του, ο Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε έναν μονόλογο: “Άλλος βήχει, άλλος μιλάει στο τηλέφωνο, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, βάλε μια τάξη”, του είπε μεταξύ άλλων.



Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το, πρωτοφανές είναι η αλήθεια, code violation του chair umpire στον Κύργιο, για το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο Ελληνοαυστραλός καθυστέρησε υπερβολικά να πάρει θέση για να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά από πόντο του Τσιτσιπά.

Του Κύργιου δεν του άρεσε καθόλου αυτό και φάνηκε από την απάντησή το: “Δεν σε έχω ακούσει να κάνεις τέτοια παρατήρηση στον Ράφα (Ναδάλ), που τον περιμένω κάθε φορά για να σερβίρω”. Λίγες στιγμές μετά, έκατσε στον πάγκο του, καλώντας τον supervisor.

Η παρεξήγηση, λύθηκε προσωρινά, ο Κύργιος συνέχισε να λέει πως είναι ο γρηγορότερος παίκτης στο Tour και είναι ανεπίτρεπτο να τιμωρήθηκε για κάτι ανύπαρκτο, με το ματς να συνεχίζεται από εκεί που είχε διακοπεί, στο 3ο game του 2ου set.



TERRA WORTMANN OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ρεσιτάλ εκνευρισμού από Κύργιο – Δεν σταμάτησε να παραπονιέται (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα