Ρώμη: Κόντρα στην Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη

Η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα θα είναι η πρώτη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη μετά την επιβλητική νίκη της Ρωσίδας και Νο31 του κόσμου απέναντι στην Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς με 6-1, 6-2 σε μόλις 53 λεπτά. 

Η Στίβενς πήρε μόλις 18 πόντους από το τραγικό service της, την ίδια ώρα που η Αλεξαντρόβα παραχωρούσε μόλις 9 στο δικό της. 

Η Ρωσίδα έσπασε τρεις φορές το service της Στίβενς στο 1ο set και άλλες δύο στο 2ο εκμεταλλευόμενη και τις τρεις ευκαιρίες που είχε

για break στο παιχνίδι. 

Για την 27χρονη αυτή ήταν η 16η νίκη μέσα στη φετινή σεζόν (16-9), αλλά και η 7η στα τελευταία 8 παιχνίδια, έχοντας κάνει μια εξαιρετική πορεία (από τα προκριματικά) στη Μαδρίτη φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά όπου και ηττήθηκε από την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά, Ονς Ζαμπέρ. 

Σάκκαρη και Αλεξαντρόβα έχουν συναντηθεί ακόμη 5 φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ρεκόρ 4-1. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν αυτή στην Αγία Πετρούπολη, τον περασμένο Φεβρουάριο, με την Σάκκαρη να επικρατεί εύκολα με 6-2, 6-4. 

Στη μοναδική φορά που η Σάκκαρη (δεν) έχασε ήταν στα ημιτελικά του τουρνουά της Μόσχας τον περασμένο Οκτώβριο, με την Ελληνίδα τενίστρια να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στα μέσα του πρώτου σετ λόγω χαμηλής πίεσης. 

WTA 1000 INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ρώμη: Κόντρα στην Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα