Σπουδαίες νίκες για Βίκα και Μουγκουρούθα (vids)

Βικτόρια Αζαρένκα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αναδείχθηκαν νικήτριες στα δυο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας στο Βερολίνο.

Οι δυο πρώην Νο1 τενίστριες του κόσμου, έθεσαν εκτός συνέχειας του Bett1Open τις Αντζελίκ Κέρμπερ και Έλενα Ριμπάκινα αντίστοιχα, παίρνοντας εντυπωσιακές προκρίσεις για τα προημιτελικά του 500αριου τουρνουά της Γερμανίας.

Αρχικά η Αζαρένκα, Νο16 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, “επιβίωσε” από τη μάχη των δυο πρώην Νο1 και απέκλεισε τη home favourite, Κέρμπερ, με 6-3, 7-5, παρά το γεγονός ότι στο 2ο set

κυνηγούσε συνεχώς το σκορ (1-4, 3-5).

Azarenka advances!

@vika7 knocks out another home favorite to reach the last eight in Berlin.#bett1open pic.twitter.com/T2ytIvyESj

wta (@WTA) June 17, 2021

Στην τελική “8αδα” της διοργάνωσης, η Βίκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 7-5, 6-2.

Το Νο6 του ταμπλό στο Βερολίνο, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, μετά τον αποκλεισμό της στον 1ο γύρο του Roland Garros, έχει επιστρέψει στις εξαιρετικές εμφανίσεις και την Πέμπτη επικράτησε της Quarter Finalist του Παρισιού, Έλενα Ριμπάκινα.

Η Ισπανίδα επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 και στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αλίζ Κορνέ, η οποία μια ημέρα νωρίτερα πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος της Νο3 του ταμπλό, Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Back-to-back wins on grass since her Wimbledon title
run @GarbiMuguruza claims a straight-sets win over Rybakina to advance to the @bett1open quarterfinals! pic.twitter.com/vXenRUHlaW

wta (@WTA) June 17, 2021

Στις “8” καλύτερες του Bett1Open πέρασε και η 22χρονη Ρωσίδα και Νο106 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, που απέκλεισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-4, 6-3. Τη Μάντισον Κις θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή η Σαμσόνοβα.

BETT1OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαίες νίκες για Βίκα και Μουγκουρούθα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα