Τέλος η σεζόν για την φιναλίστ του Roland Garros 2021

Η περυσινή φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν και Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η 30χρονη Ρωσίδα, μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του Internazionali BNL D’ Italia, στη Ρώμη, με παρτενέρ την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, όμως δεν θα ταξιδέψει καν στο Παρίσι για να αγωνιστεί στο Roland Garros.

Μετά

από 14 συνεχόμενες παρουσίες στο κυρίως ταμπλό του Γαλλικού Όπεν, η Παβλιουτσένκοβα θα απουσιάσει για 1η φορά μετά το 2007 και αυτό αναμένεται να τις κοστίσει πολύ στη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη.

Πέρυσι, έφτασε μια νίκη μακριά από τον παρθενικό Grand Slam τίτλο της καριέρας της, αλλά ηττήθηκε στον τελικό, από την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Φέτος, θα χάσει τους 1.200 WTA πόντους που είχε να υπερασπιστεί και αυτομάτως, αμέσως μετά το τέλος του Γαλλικού Όπεν, θα πέσει -τουλάχιστον- στο No71 του πίνακα.

Το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί στο γόνατο, είναι αρκετά σοβαρό για να της στοιχίσει το υπόλοιπο της σεζόν, μιας και όπως έκανε γνωστό η ίδια, μέσω των social media, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες.

Η ανάρτησή της:

Update ! @rolandgarros

Keywords
Τυχαία Θέματα