“Τρένο” η Μουγκουρούθα, έφυγε για τελικό

09:01 6/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στο Yarra Valley Classic. Αυτή τη φορά “θύμα” της ήταν η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, Νο 21 του κόσμου.

Η “Μούγκου” κέρδισε εύκολα την 21χρονη Τσέχα με 6-1,6-0, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 55 λεπτά. Ήταν απόλυτη κυρίαρχος καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Το Νο 15

της παγκόσμιας κατάταξης σέρβιρε εξαιρετικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα της Βοντρούσοβα και έπαιξε κάθε πόντο με ψυχραιμία. Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού διαδραμάτισε το γεγονός ότι πραγματοποίησε πέντε breaks στο σερβίς της Μαρκέτα, ενώ η ίδια δεν δέχθηκε κανένα.

Στον τελικό του τουρνουά της Μελβούρνης θα αντιμετωπίσει την ξεκούραστη Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα μετά την απόσυρσή της Σερίνα Γουίλιαμς.

Μουγκουρούθα και Μπάρτι έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με την Αυστραλή να προηγείται 2-1 στις νίκες. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό διοργάνωσης. Είναι ένα τρόπαιο που και οι δύο επιθυμούν διακαώς να κερδίσουν, καθώς θα τους δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του Tour.

YARRA VALLEY CLASSIC DRAW | DOUBLES DRAW | OOP ( +9h )

Γιάννης Μαύρος

The post “Τρένο” η Μουγκουρούθα, έφυγε για τελικό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα