Ζβέρεφ: “Νιώθω καλύτερα, αλλά το πρόβλημα με τους πνεύμονες παραμένει”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Shanghai Masters, με τον Γερμανό ωστόσο να τονίζει σε συνέντευξη του, ότι το πρόβλημα με τους πνεύμονες συνεχίζεται. 

“Είχα ένα μικρό πρόβλημα με τους πνεύμονες. Έχω πάλι φλεγμονή στο πνεύμονα που θα πάρει 2-3 μήνες μέχρι να εξαφανιστεί τελείως. Παίρνω φάρμακα, αλλά ο λόγος που αποχώρησα από το Πεκίνο ήταν επειδή ήμουν πολύ άρρωστος. Είχα υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Laver Cup.

Στο τέλος κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν ένιωθα καλά. Δεν είχα ενέργεια να παίξω και έπαιρνα αντιβίωση για μια εβδομάδα.”, ανέφερε ο Γερμανός. 

“Τώρα νιώθω καλύτερα, αλλά το πρόβλημα με τους πνεύμονες παραμένει. Εξακολουθώ να έχω την αίσθηση ότι είμαι λίγο πιο κουρασμένος από ό,τι συνήθως. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι αν παίξω δεν θα καθυστερήσω την ανάρρωση, ούτε θα χειροτερέψω, οπότε μπορώ να δώσω το 100% σε αυτό το τουρνουά.”

Για το πως συνοψίζει τη φετινή του σεζόν: “Νομίζω ότι η χρονιά μου είχε σκαμπανεβάσματα. Είχα μεγάλες στιγμές, σταθερές στιγμές στην αρχή της σεζόν. Στη συνέχεια η χωμάτινη περίοδος ήταν υπέροχη. Κέρδισα τη Ρώμη και έφτασα στον τελικό του Roland Garros, με λίγο πικρό τέλος, αλλά αυτό ήταν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.”

“Στο γρασίδι ένιωθα ότι παίζω το καλύτερο τένις της ζωής μου κατά τη διάρκεια του Wimbledon, μέχρι να τραυματιστώ. Νομίζω ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η απόδοσή μου έπεσε πάλι, αλλά υπέφερα σωματικά και δεν ήμουν υγιής. Δεν ήξερα τι είχα. Είχα έναν κακό βήχα για 2,5 μήνες και κανείς δεν ήξερε από που προήλθε. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τις απαντήσεις. Ελπίζω να επιστρέψω σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση ξανά.”

Όσο για το αν θα μπορέσει να τελειώσει τη χρονιά στο Νο2: “Θα ήταν υπέροχο. Το Νο1 θα πάει στον Γιάνικ, το διαβεβαίωσε μετά το US Open. Νομίζω ότι πριν τη Νέα Υόρκη το Νο1 ήταν ανοιχτό μεταξύ Γιάνικ, Κάρλος κι εμένα. Νομίζω ότι το να τελειώσω τη χρονιά ως Νο2 θα ήταν απίστευτο. Φυσικά, ξέρω ότι ο Κάρλος αγωνίζεται στο Πεκίνο και παίζει σπουδαίο τένις και ξέρω ότι πρέπει να παίξω το καλύτερο τένις μου για να φτάσω σε αυτόν το στόχο.”

O Ζβέρεφ βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό στη Σανγκάη και θα αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο έναν εκ των Ματία Μπελούτσι και Μπίλι Χάρις. 

SHANGHAI MASTERS SINGLE’S DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+5h)

The post Ζβέρεφ: “Νιώθω καλύτερα, αλλά το πρόβλημα με τους πνεύμονες παραμένει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα