AXDW: Asel & Eleonora και υπέροχες δαντέλες

Σε μια συλλογή γεμάτη από γεωμετρικά σχέδια, οι σχεδιάστριες Asel&Eleonora πρότειναν στην AXDW τη χρήση της δαντέλας με ένα πρωτότυπο και ενδιαφέροντα τρόπο.

Έχουμε συνηθίσει η δαντέλα να συνδυάζεται είτε με άλλα πολυτελή υλικά είτε τελευταία με casual ντύσιμο (jeans, μακό) ακόμα και σε πρωινές εμφανίσεις.

Οι Asel&Eleonora διάλεξαν μια ανατρεπτική νέα μίξη δαντέλας με σκληρά, μάλλινα υφάσματα που άλλοτε έχουν μονοχρωμία κι άλλοτε ρίγες ή καρό.

Αναμφίβολα

πρόκειται για έναν τολμηρό συνδυασμό που απαιτεί το υπόλοιπο styling να είναι απλό. Καλύτερα να προτιμήσετε την επιλογή αυτή σε μια ξεχωριστή βραδυνή σας έξοδο.

Όσο για το πώς θα το πετύχετε, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα μάλλινα ή καπιτονέ κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας με κάποιο κοντό δαντελένιο φόρεμα ή να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικές προσθέτοντας-ράβοντας σε ένα φόρεμα ή πανωφόρι που ήδη έχετε ένα κομμάτι δαντέλας το οποίο για παράδειγμα θα υπάρχει σαν έξτρα τελείωμα σε κάποιο μανίκι τριών τετάρτων ή σαν εσωτερική, κάτω από το χοντρό ρούχο λεπτομέρεια.

Η δαντέλα είναι ισχυρή τάση τα τελευταία τρία χρόνια κι από ό,τι φαίνεται δεν θα αποχωρήσει σύντομα. Για σας που θέλετε πάντα να δείχνετε θηλυκές, ανεξαρτήτως περίστασης μη διστάσετε να ακολουθήσετε την πρόταση της Asel&Eleonora!

Keywords
Τυχαία Θέματα