Exciting news: Pink sands

Πάντα πίστευα ότι εκεί έξω υπάρχουν υπέροχα δημιουργικά μυαλά, με ευφάνταστες ιδέες και κυρίως με τη διάθεση τις ιδέες αυτές να τις μετουσιώσουν σε πράξη. Πάντα πίστευα εξίσου πως το να σχεδιάζει κανείς μαγιό, σανδάλια και αξεσουάρ θαλάσσης υψηλής ποιότητας είναι πράγματι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο, γιατί το έδαφος είναι μικρό. Με ένα κομμάτι ύφασμα επιβάλλεται να μεγαλουργήσει κανείς, με ένα κομμάτι δέρμα να πλάσει, με ένα κομμάτι ξύλο να παλέψει για να δημιουργήσει μορφή.

Η Στεφανία Φραγκίστα, δημιούργησε το Τhe pink

sands brand, μετά την επίσκεψή της στην ομώνυμη μαγευτική παραλία στο Harbour Island στις Bahamas. Από τη μικρή της ηλικία είχε πάθος για την τέχνη, τη μόδα και το σχεδιασμό και ένα όνειρο, ότι κάποια μέρα θα δημιουργήσει τη δική της επωνυμία. Γεγονός που το κατάφερε, προσφέροντας μας εκπληκτικές συλλογές, εξάλλου μία χώρα σαν την Ελλάδα, που ο ήλιος κυριαρχεί για 6 περίπου μήνες, κρίνεται απαραίτητο να έχουμε Έλληνες δημιουργούς, που με τη συμβολή τους θα συνηγορήσουν σε μια εκπληκτική και κυρίως ξεχωριστή εμφάνισή μας στην παραλία.

Το επίπεδο της δουλειάς ενός δημιουργού αποδεικνύεται εξίσου και από τη διαφημιστική του καμπάνια, όσο και από το site που διαθέτει. Mία καμπάνια εφάμιλλη των μεγάλων brands του εξωτερικού, με φωτογράφο την Catherine Harbour, ενώ ειλικρινά αξίζει να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό της χώρο που θυμίζει Παρισινό κουκλίστικο σπίτι. Δημιουργεί την αίσθηση παραμυθιού και ονείρου.

Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα μαγιό εκπληκτικής αισθητικής και κάλλους:


ARIELSignature Print (146,00 €) [Περισσότερα]
ARIEL – Embroidered «Leather» (167,00 €) [Περισσότερα]
AURORA – Fuscia Tulle (167,00 €) [Περισσότερα]
DAPHNE – Crossed «Leather» Back (159,00 €) [Περισσότερα]
NALA – Shiny Leopard print (167,00 €) [Περισσότερα]
WENDY TopSignature print (164,00 €) [Περισσότερα]

Το καλοκαίρι λατρεύω τα σορτσάκια, τα οποία αξίζει να διαφέρουν για την αισθητική και την κομψότητά τους, ώστε να είναι μεν θηλυκά, χωρίς όμως να είναι απαγορευτικά προκλητικά ..
Τα συγκεκριμένα είναι απίστευτα chic και όμορφα. Ναι, τα προτείνω με κλειστά τα μάτια.


VERONICA – Myth purple (159,00 €) [Περισσότερα]
VERONICA – Purple Shorts (146,00 €) [Περισσότερα]
VERONICA – White Crochet (159,00 €) [Περισσότερα]

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας στο άμεσο μέλλον, τη στιγμή που θα ετοιμαζόμαστε για την παραλία και τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, ονειρεύομαι αυτή τη τσάντα


SQUARE BBAG – Natural (150,00 €) [Περισσότερα]
όπως και αυτή… SQUARE BBAG – Pop Eye Pink (150,00 €) [Περισσότερα]

Κλείνοντας, θα πω πως τα σανδάλια είναι ακριβώς όπως φαντάζομαι ένα σανδάλι, όχι φορτωμένο υπερβολικά, καλαίσθητο και όσο απλό χρειάζεται. Διαθέτει την απλότητα της τελειότητας.


ANITA – Floral (133,00 €) [Περισσότερα]
RUFFLES – Degrade grey (149,00 €) [Περισσότερα]
RUFFLES – Fuscia (149,00 €) [Περισσότερα]

Η συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα, με τ

Keywords
Τυχαία Θέματα