Trend alert: Kimono

Το αγαπημένο μου trend για αυτό το καλοκαίρι είναι τα kimono. Εμπνευσμένα από την Ιαπωνία και τις παραδοσιακές φορεσιές της ανατολής, τα kimono ήρθαν για να μείνουν! Οι επιλογές για ακόμα μια φορά είναι πολλές και προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε kimono με floral prints, με γεωμετρίες, με tropical

prints, σε crochet μοτίβο, μονόχρωμα ή ριγέ. Αν θέλετε boho style τότε μπορείτε να διαλέξετε kimono με κρόσσια και με floral διάθεση ενώ αν θέλετε ένα kimono για όλες τις ώρες μπορείτε να επιλέξετε ένα σε σατέν ύφασμα με διακριτικά prints είτε μονόχρωμο. Φοριούνται άνετα με jeans και μονόχρωμα tops αλλά και με prints για mix n match looks.

Όπως και να έχει αν επενδύσετε σε ένα kimono σίγουρα θα λατρέψετε την αέρινη διάθεση και το πλέον δεδομένο είναι ότι θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

BLACK ABSTRACT PRINT KIMONO (67,00 €) [Περισσότερα]Jamine jacket (36,78 €) [Περισσότερα]BLUE GEOMETRIC PRINT LONGLINE KIMONO (67,00 €) [Περισσότερα]ASOS Hand Knitted Long Crochet Kimono (63,25 €) [Περισσότερα]BLUE MIXED FLORAL PRINT LONGLINE KIMONO (67,00 €) [Περισσότερα]WHITE ORIENTAL BIRD PRINT FRINGED KIMONO (55,00 €) [Περισσότερα]TILE PRINT SHEER KIMONO (32,00 €) [Περισσότερα]Liquorish Long Kimono in Digital Floral Print (42,47 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
πως φοριεται η φορεσια της ματσουκας
Τυχαία Θέματα