Ανοιξιάτικο trend: Σαλοπέτα

12:11 4/3/2013 - Πηγή: Ntynomai

Το φόρεμα σε στυλ ποδιάς, η σαλοπέτα, κάνει το πιο δυναμικό comeback και μας παρακινεί να υιοθετήσουμε για την ανοιξιάτικη σεζόν, ένα πιο girly και fun στυλ.

Προσωπικά είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, γιατί πολύ απλά είναι άνετο, συνδυάζεται εύκολα και φοριέται όλες τις ώρες. Κυριολεκτικά, ένα κομμάτι πασπαρτού.

Με μακρυμάνικα μπλουζάκια τον χειμώνα, με ένα crop top

άνοιξη και καλοκαίρι, με ένα πουκάμισο για πιο σοφιστικέ look, με μπαλαρίνες, με σταράκια, με μποτάκια, με γόβες, η σαλοπέτα μπορεί να μεταμορφώσει το στυλ σου, ανάλογα με την περίσταση αλλά και την διάθεσή σου να το συνδυάσεις.

Άπειρες επιλογές για συνδυασμούς, αφού φέτος την βρίσκουμε σε φλοράλ, καρό, ριγέ, αλλά και σε διαφορετικού τύπου υφάσματα, εκτός από την κλασική τζιν σαλοπέτα, όπως είναι η δερματίνη και το κοτλέ. Έτσι, σίγουρα θα βρείτε ένα κομμάτι που να σας ταιριάζει. Τα είδαμε στα runways, για την άνοιξη, τα είδαμε και σε διάσημες fashionistas, όπως η Alexa Chung.

Και εάν όπως εγώ, λίγο νοσταλγείτε κάποια άλλη εποχή, δεν είναι κακό να γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω, αφού φέτος, αυτό το trend μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την πιο girly πλευρά μας.


Floral pinafore (52,00 €) [Περισσότερα]
Κοτλέ σαλοπέτα (55,00 €) [Περισσότερα]
Σαλοπέτα (30,00 €) [Περισσότερα]
Τζιν σαλοπέτα (123,36 €) [Περισσότερα]
Ganni Dungarees in Canvas (162,31 €) [Περισσότερα]
Βαμβακερή σαλοπέτα (38,96 €) [Περισσότερα]
Καρό σαλοπέτα (110,37 €) [Περισσότερα]
Τζιν σαλοπετα vintage wash (58,43 €) [Περισσότερα]
Μαύρη σαλοπέτα skater (30,00 €) [Περισσότερα]
Φλοράλ κόκκινη σαλοπέτα (55,00 €) [Περισσότερα]
Ριγέ τζιν σαλοπέτα (38,00 €) [Περισσότερα]
Πουά σαλοπέτα (50,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα