Βomber ή flight jacket;! Πιο ΙΝ από ποτέ!

Bomber ή flight jacket είναι είδος μπουφάν που πρωτοσχεδιάστηκε από τον αλεξιπτωτιστή Leslie Irvin στις αρχές του 20ου αιώνα, και φορέθηκε κατά κόρον από πιλότους αεροσκαφών. Το όνομά τους έχει ταυτιστεί με το χακί χρώμα εξωτερικά και την έντονα πορτοκαλί φόδρα, ενώ το λάστιχο σε γιακά, μανίκια και μέση διαμορφώνουν την ταυτότητα τους.

Τελευταία, αποτελεί τάση στον χώρο της μόδας, δίνοντας το πράσινο φως στις περισσότερες εταιρίες να σχεδιάσουν διάφορες παραλλαγές

αυτού του σχεδίου και να τις διαθέσουν στην αγορά. Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές τα συναντάμε στο ανδρικό section, γεγονός όμως που δεν μας εμποδίζει να τα φορέσουμε με θηλυκή αυτοπεποίθηση! Παρόλα αυτά, εταιρίες όπως zara, asos, topshop και h&m έχουν λανσάρει σχέδια σε γυναικείο κόψιμο, ενθαρρύνοντάς μας να δοκιμάσουμε την τάση αυτή!

Με τι φοριέται όμως ένα bomber jacket; Παρά την αθλητική του φύση, τα bomber jacket ταιριάζουν τέλεια με στενά παντελόνια, πουκάμισα και ψιλοτάκουνες γόβες ή με στενά φορέματα και biker boots. Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, μπορεί τα ουδέτερα άσπρο, μαύρο, γκρί ή μπλε σκούρο να είναι πιο βολικά στο να τα συνδυάσουμε, αλλά τη διαφορά θα κάνει ένα έντονο χρώμα, μια διχρωμία (μανίκια – κορμός), ή ακόμα ευφάνταστα εμπριμέ. Τα υφάσματα έχουν ξεφύγει πολύ από την κλασσική εκδοχή, και πλέον ποικίλουν σε βαθμό να καλύπτουν κάθε προτίμηση.

Αν και το μήκος τους είναι συνήθως μέχρι κάτω από τη μέση, προσωπικά αγαπώ την πιο μακριά version τους, μιας και μου θυμίζει κάτι μεταξύ jacket και παλτό.

Αγοράστε λοιπόν ένα bomber jacket και υιοθετήστε άφοβα ένα πιο αγορίστικο look, συνδυάζοντάς το με την αφοπλιστική θηλυκότητά σας!


Reclaimed Vintage Bomber Jacket with Leopard Print Panel (74,17 €) [Περισσότερα]
Glamorous Bomber Jacket In Oriental Print (47,20 €) [Περισσότερα]
Oasis Quilted Bomber Jacket (56,64 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket With Faux Leather Sleeves (74,17 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket With Pu Rib Inserts (70,80 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket In Quilted Fabric (47,20 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket in Denim Look (13,49 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket (74,17 €) [Περισσότερα]
ASOS Bomber Jacket (53,94 €) [Περισσότερα]
IRO Structured Neoprene Bomber Jacket (163,84 €) [Περισσότερα]
BLACK AND CREAM MESH BOMBER JACKET (51,76 €) [Περισσότερα]
BEIGE LEATHER LOOK SLEEVE BOMBER JACKET (51,76 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα