Αργεντινή: Ο θάνατος της μιας, παράταση ζωής της άλλης!

10:20 22/6/2011 - Πηγή: 24wro
«Παιχνίδι δίχως αύριο» είναι αυτό που διεξάγεται στο ουδέτερο «Μπομπονέρα» ανάμεσα...
στην Ουρακάν και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα το βράδυ της Τετάρτης, αφού η χαμένη θα ακολουθήσει την Κιλμές στη β’ κατηγορία της Αργεντινής.


Παράλληλα, η νικήτρια θα διεκδικήσει την παραμονή της σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν, ομάδα της β’ κατηγορίας του ποδοσφαίρου της χώρας.

Τι ισχύει στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

*** Οι δύο αντίπαλες ομάδες ισοβάθμησαν στην ειδική
βαθμολογία υποβιβασμού με 125 βαθμούς, εντούτοις θα δώσουν τον νοκ άουτ αγώνα από τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή.

***Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και διεξάγεται στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς («Λα Μπομπονέρα»). Ο νικητής κερδίζει αυτομάτως το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν (ομάδα β’ κατηγορίας), ενώ ο ηττημένος θα αποτελέσει τη δεύτερη ομάδα μετά την Κιλμές που θα υποβιβαστεί στη δεύτερη την τάξει κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.


ΟΥΡΑΚΑΝ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Ουρακάν: Με οδηγό τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην προσεχή αντίπαλο στο αντίστοιχο ματς της Κλαουσούρα στα τέλη Μαρτίου (2-0), οι παίκτες του τεχνικού Ρομπέρτο Πομπέι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση, με τη μόνη – και σημαντική – διαφορά πως το «do or die» ματς θα γίνει στο ουδέτερο «Μπομπονέρα», στις κερκίδες του οποίου θα βρεθούν ισάριθμοι φίλοι της με αυτούς της Χιμνάσια. Πολλά χρωστάει στη Μπόκα Τζούνιορς, αφού το γκολ του Σελάι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (τελικό σκορ 2-2), αποδείχθηκε «χρυσάφι» για την Ουρακάν, η οποία θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή της αρχής γενομένης από το νοκ άουτ παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης. Εκτός μάχης ο τιμωρημένος γκολκίπερ Μονσόν, όπως και ο τραυματίας στόπερ Νούνιες. Αντίθετη διαδρομή για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Κιρόγα ο οποίος επιστρέφει και θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα στην άμυνα (η Ουρακάν δέχθηκε 5 γκολ από την Ιντεπεντιέντε στο τελευταίο της ματς στην Κλαουσούρα).

Χιμνάσια: «Ιδανική αυτόχειρας» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ομάδα του Ντάριο Ορτίς, αφού παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς για την τελευταία αγωνιστική της Κλαουσούρα (με νίκη πήγαινε κατευθείαν στα μπαράζ παραμονής κόντρα στη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν), τελικά ισοφαρίστηκε με δύο γκολ του στόπερ Σελάι, εκ των οποίων το δεύτερο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα και έτσι όμως καλείται να τα δώσει όλα και να νικήσει την Ουρακάν, με σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή της στους διπλούς αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Στα θετικά για τον προπονητή της, το γεγονός πως εκτός του αριστερού μπακ Ιριάρτε, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα «σφίξουν δόντια» και… καρδιά και θα κατέβουν στο χορτάρι του «Μπομπονέρα»!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και τα θέλει ο…. της, θα εμπιστευτώ τη Χιμνάσια η οποία συγ
Keywords
Τυχαία Θέματα