Σηκώνουν τα μανίκια στον Ολυμπιακό

12:45 5/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη επί ελληνικού εδάφους αναμένεται...
να δρομολογήσει εξελίξεις στις «ανοιχτές» μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.
Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, και θα έχει άμεσα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Εντουάρντο Μαθία, ώστε να ενημερωθεί για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο μεταγραφικό «μέτωπο». Ο Ισπανός μάνατζερ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους υποψήφιους
«στόχους» του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, ωστόσο απομένει η έγκριση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να μπουν οι διαπραγματεύσεις στο τελικό στάδιο.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του Φράνκο Κονστάντσο, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» των «ερυθρολεύκων» για την υπεράσπιση της εστίας, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού γκολκίπερ χωρίς απρόοπτα, σειρά θα πάρει η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, με τον Ιβάν Μαρκάνο να αποτελεί τον υπ’αριθμόν 1 στόχο, ενώ ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση του Κάρλος Σάντσες, εκφράζοντας αισιοδοξία πως η Βαλενσιέν θα μειώσει τις οικονομικές τις απαιτήσεις ώστε τις προσεχείς ημέρες να «κλείσει» η μεταγραφή του Κολομβιανού χαφ.

Μέλμπεργκ: Εδώ θα μείνω

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 34χρονος Σουηδός άσος, ο οποίος αποτέλεσε βασική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη στελέχωση της αμυντικής διάταξης τη φετινή σεζόν, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Γαλατάσαραϊ, με τουρκικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επικείμενη επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον έμπειρο στόπερ.

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ ξεκαθάρισε: «Εγώ στον Πειραιά θα μείνω. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο τύπος και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να φύγω. Του χρόνου έχουμε μια δύσκολη χρονιά, γιατί δεν έχουμε μπροστά μας μόνο τους τίτλους εντός συνόρων, αλλά και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ».
Στα υπ' όψιν ο Μεχμέτ Τοπάλ
Προτάθηκε από γραφείο μάνατζερ και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ο Τούρκος Μεχμέτ Τοπάλ της Βαλένθια. Ο 25χρονος άσος αποτελεί μία κλασική περίπτωση ανασταλτικού μέσου «παλαιάς κοπής».
Εξαιρετικός στην…καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου, όχι και τόσο καλός με τη μπάλα στα πόδια, αλλά με εκπληκτική αντοχή και εξαιρετικό μακρινό σουτ. Μπορεί να μεταβιβάσει με σχετική ασφάλεια την μπάλα σε μικρή απόσταση, όχι όμως και να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός ίσως και να ενδιαφερθεί σοβαρά γι
Keywords
Τυχαία Θέματα