Ντροπή και...Προσοχή

Τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο, η βία των κάφρων και της αστυνομίας που διαλύει 40.000 φιλάθλους και ενα παιχνίδι που κρίνει πολλά, προφανώς δεν είναι ενα "μεμονωμένο γεγονός". Ερχεται απο...μακρυά και προμηνύει ό,τι το χειρότερο. Γιατί ανύπαρκτοι και γελοίοι "παράγοντες" με φυράματα πολιτικαντίσκους της δεκάρας, συναλλάσονται σε ενα ατέλειωτο "νταραβέρι" καγχάζοντας στα ίδια και τα ίδια - για την κονόμα τους, την πάρτη τους και το
πλιάτσικο (ΟΠΑΠ,επιχορηγήσεις, τηλεοπτικά δικαιώματα και ενα σωρό άλλα πράγματα). Και ναι μεν το λεγόμενο ελληνικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ υπάρχει (να κλείσουν για ΔΥΟ χρόνια ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ και να ξαναρχίσει επαγγελματικό ποδόσφαιρο απο το 2015 με άλλες ομάδες, παράγοντες, παίκτες κλπ) αλλά...
...είναι σίγουροι στην αστυνομία και την κυβέρνηση οτι ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ του Ολυμπιακού Σταδίου ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνουν ΕΣΤΩ παρελάσεις ή πολύ περισσότερο ΕΚΛΟΓΕΣ; Εδω με το ζόρι (ενας ΜΟΝΟ υποψήφιος σε απόλυτα ελεγχόμενο κομματικό περιβάλον και με το ζόρι ανακοίνωσε ό,τι ανακοίνωσε...).
*Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο: Το ματς ΔΕΝ θα έπρεπε να γίνει. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ. Τραγικό και τεράστιο λάθος, όσων το επέτρεψαν.
**Οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου του 2012 ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αναβληθούν, για να μην πούμε οτι ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθούν(γενικά) - ας την κάνουν όπου, όποιοι θέλουν εντος ή εκτός Ελλάδας που το επιθυμούν, εαν εκτιμούν οτι το κλίμα είναι εθνικό και ενωτικό και εορταστικό.
*** Ούτε εκλογές πρέπει να γίνουν ΕΑΝ είναι να ΜΗΝ υπάρξουν αποτελέσματα.
Το μείζον δεν είναι η επίδειξη πυγμής και δύναμης απο την πλευρά του κράτους απέναντι σε εναν οργισμένο - ΔΙΚΑΙΑ - λαό, τροφοδώντας στην ουσία το παιχνίδι των παρακρατικών και φασιστών (κάθε χρώματος), αλλά η...απονεύρωση τους - η αφαίρεση του γηπέδου.
Εαν, δεν γίνει αντιληπτό, τα χειρότερα είναι μπροστά...
Keywords
Τυχαία Θέματα