Η EMC εξαγόρασε την XtremIO

01:43 15/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η EMC Corporation ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την XtremIO. Η ισραηλινή εταιρεία θεωρείται από πολλούς μία από τους πρωτοπόρους στην τεχνολογία Flash storage, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με έδρα στην πόλη Herzliya, η XtremIO προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην προσπάθεια της EMC να ενισχύσει και να διευρύνει τη
γκάμα των προϊόντων storage που βασίζονται στην τεχνολογία Flash.
Η εξαγορά της - μη εισηγμένης- XtremIO έγινε με καταβολή μετρητών, γεγονός που δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τα κέρδη της EMC για το σύνολο της χρήσης 2012 (είτε βάσει των προτύπων GAAP, είτε άλλων, non-GAAP).

Η αρχιτεκτονική της XtremIO αξιοποιεί την ταχύτητα και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν οι μνήμες τύπου Flash, ενώ παράλληλα επιτρέπει την οριζόντια επέκταση (scale-out) των συστημάτων της. Με την απόκτηση της XtremIO, η EMC διευρύνει την πρωτοπορία της στην ανάπτυξη και τη διάθεση δικτυακών υποδομών αποθήκευσης δεδομένων, οι οποίες εξασφαλίζουν με δυναμικό τρόπο βέλτιστη απόδοση, ευφυΐα, και προστασία των δεδομένων, τόσο σε περιβάλλον φυσικού, όσο και εικονικού cloud.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στο συνέδριο EMC World, το οποίο διοργανώνεται από τις 21 έως τις 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Venetian του Λας Βέγκας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα