Νέα χαρακτηριστικά στην Mobile Marketing Platform της Cytech

22:58 7/6/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Cytech ανακοίνωσε online πληρωμές και νέα μοντέλα χρέωσης. Επίσης συμπεριλαμβάνει ένα νέο τρόπο για μαζικές αποστολές SMS και μια υπηρεσία που επιτρέπει την ενσωμάτωση διαφημίσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να έχει μια συνολική εικόνα της απόδοσης της πλατφόρμας μέσω διαγραμμάτων που εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα. Διαβάστε παρακάτω για λεπτομέριες.

Online Πληρωμές
Η
Mobile Marketing Platform διασυνδέεται με δημοφιλείς on line υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, όπως το PayPal, και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν άμεσα αγορές διαδικτυακά. Τώρα, η αγορά credits πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα σε λίγα μόνο βήματα: Οι πελάτες επιλεγούν το επιθυμητό ποσό πληρωμής καθώς και τον τρόπο που θέλουν να γίνει η μεταφορά των χρημάτων και μόλις η συναλλαγή ολοκληρωθεί πιστώνεται ο λογαριασμός τους.

Νέο Σύστημα Χρεώσεων
Το σύστημα χρέωσης της πλατφόρμας τώρα περιλαμβάνει νέα μοντέλα χρεώσεων, όχι μόνο βάση τον όγκο των SMS άλλα και βάση των υπόλοιπων μέσων που χρησιμοποιούνται, όπως είναι οι εξαργυρώσεις και οι εμφανίσεις ηλεκτρονικών κουπονιών ή οι ηλεκτρονικές φόρμες που καταγράφονται στο σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενέργειες που μπορούν να χρεωθούν είναι τα εξής:

-Νέες επαφές μέσω ηλεκτρονικής φόρμας (web form)
-Εμφανίσεις mobile coupons
-Εξαργυρώσεις mobile coupons

Οι νέες αυτές προσθήκες επιτρέπουν στον διαχειριστή της πλατφόρμας να χρεώνει τους πελάτες με βάση την απόδοση, εφαρμόζοντας τα μοντέλα CPM και CPC στις καμπάνιες για απόκτηση επαφών μέσω ηλεκτρονικής φόρμας και ηλεκτρονικών κουπονιών.

Dashboard Διαχειριστή
Μια σειρά από διαγράμματα εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας, μολις ο διαχειριστής της πλατφόρμας συνδεθεί στο σύστημα. Τα διαγράμματα αυτά απεικονίζουν την συνολική απόδοση του συστήματος, έτσι ώστε τυχών προβλήματα να μπορούν να εντοπιστούν άμεσα. Με μια ματιά, ο διαχειριστής μπορεί να έχει μια γενική εικόνα της κατάστασης του συστήματος.

Η τρέχουσα εκδοσή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις ακόλουθες πληροφορίες:

Ιστορικό Πληρωμών: πλήρες αρχείο με προηγούμενες πληρωμές και υπόλοιπα πελατών

Όριο Μονάδων: καθορίζει τα ορια credits που μπορεί να αγοράσει ο κάθε πελάτης

Κωδικοί Εξαργύρωσης: δημιουργεί κωδικούς που εξαργυρώνονται σε μονάδες στην πλατφόρμα

Αγορές Προμηθειών: εργαλείο καταγραφής όλων των αγορών, ωστε να παρακολουθούνται όλα τα έξοδα

Νέες Υπηρεσίες Μαζικών και Διαδραστικών SMS

Υπηρεσία TV Ads
Μεταξύ των 2-way SMS υπηρεσιών που προσφέρει η Mobile Marketing Platform, μια νέα διαδραστική υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη. Η υπηρεσία TV Ads έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προβολή διαφημίσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν νέο τρόπο προβολής στην τηλεόραση πολύ πιο οικονομικό απο την αγορά τηλεοπτικού χώρου και χορηγιών. Μετά την εμφάνιση της διαφήμισης, η επιχείρηση ενημερώνεται μέσω SMS για την έγκριση της και για τον ακριβή χρόνο προβολής της (π.χ. «Η διαφήμιση σας έχει εγκριθεί και θα εμφανιστεί για 10 λεπτά. Για να αγοράσετε περισσότερο διαφημιστικό χώρο απλά στείλτε ένα ακόμα μήνυμα.")

SMS απο Αρχείο
Οι μαζικές σας αποστολές SMS τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με την απλή εισαγωγή ενός αρχείου στο σύστημα! Το νέο χαρακτηριστικό "SMS από αρχείο" απλοποιεί τη διαδικασία και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εκτελέσει μια μαζική αποστολή ακόμα πιο εύκολα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρήστης να "ανεβάσει" στο σύστημα ένα αρχείο με τις απαραίτητες πληροφορίες (Αποστολέας/ Παραλήπτης/ Μήνυμα/ Ημερομηνία αποστολής) σε ξεχωριστές στήλες, και στη συνέχεια η Mobile Marketing Platform επιβεβαιώνει το αρχείο και ολοκληρώνει αυτόματα τη διαδικασία της αποστολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα