Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας σας κερνάνε

01:22 21/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συμμετέχουν στο μοναδικό Food Festival που διοργανώνει το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, οι μελλοντικοί chef
υποδέχθηκαν και κέρασαν τους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos γλυκές «αμαρτίες» βουτηγμένες στην σοκολάτα, επιβεβαιώνοντας την ρήση ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ενώ το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η κουζίνα που έχει στηθεί για το φεστιβάλ, γέμισε από τις φωνούλες των μικρών σεφ, οι οποίοι με την βοήθεια των σπουδαστών του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ζύμωσαν και πρόσφεραν στον κόσμο λαχταριστά donuts.

Παράλληλα, οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά, εφάρμοζαν την τέχνη τους, κάνοντας face painting στους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos, οι οποίοι θέλησαν να μπουν στο κλίμα του καρναβαλιού.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ανανεώνουν το ραντεβού και σας περιμένουν όλους, την Τσικνοπέμπτη από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 στο Mediterranean Cosmos, στην προσπάθεια να καταρριφθεί το ρεκόρ του μεγαλύτερου μιλφέιγ.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406, www.iek-xini.edu.gr, iek@xinis.net
Keywords
Τυχαία Θέματα