Το Huawei Vision βραβεύεται

21:26 15/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως, επιλέχθηκε για το βραβείο σχεδιασμού iF Design Award 2012 για το νέο της smartphone, Vision. Το Vision αναδείχθηκε μέσα από 4.322 συμμετοχές από 48 χώρες, και ήταν μια από τις 1.218 συμμετοχές που διακρίθηκαν
για τα εξαιρετικά σχεδιαστικά τους πλεονεκτήματα - χαρακτηριστικά.

Το iF Design Award απεικονίζει τη φιλοσοφία της Huawei η οποία συνδυάζει στιλάτο σχεδιασμό, με υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα. Το iF Design Award 2012 θα παρουσιαστεί στην μεγαλύτερη διοργάνωση ICT διεθνώς στην CeBIT 2012.

Vision – έμπνευση πολυτέλειας
Ο δημιουργικός στόχος του Vision είναι να «παντρεύει» την πολυτέλεια με υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Το Vision καλύπτεται με ενιαίο εξωτερικό περίβλημα (unibody) από κράμα αλουμινίου μόλις 9.9mm στο λεπτότερό του σημείο ενώ διαθέτει μια μοναδική οθόνη αφής, η οποία αυξάνει τη χρηστικότητα του τηλεφώνου.

Το σύνολο των χαρακτηριστικών του δίνει ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Η κατασκευή της οθόνης αφής γίνεται με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην ελβετική ωρολογοποιία. Κάθε οθόνη απαιτεί έως και 17 ώρες κατασκευής και 25 διαφορετικές εργασίες προκειμένου να δημιουργηθεί η τρισδιάστατη εμπειρία οθόνης αφής. Το Vision, αποτελεί ένα βιομηχανικό έργο τέχνης.

Εμπειρία βάθους 3D
Η καμπύλη οθόνη αφής του Vision ζωντανεύει μέσα από ένα 3D mobile interface που προσφέρει στον τελικό χρήστη μια μοναδική εμπειρία 3D. Το συνολικό 3D mobile phone interface συνδυάζει χαρακτηριστικά τηλεφώνου με 3D panels στην αρχική οθόνη, επιτρέποντας έτσι στο χρήστη την επιλογή από το μενού, με μια απλή κίνηση των δακτύλων του. Με το 3D interface του Vision, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί με ένα απλό ακούμπημα στα προγράμματα και τις εφαρμογές του τηλεφώνου.

Επίσης το 3D interface του Vision είναι ιδανικό για gaming. Συγκεκριμένα το Vision ήταν η πρώτη «έξυπνη» συσκευή με πλατφόρμα Android όπου διατίθεται το νέο παιχνίδι 3D RPG της Gameloft – ‘Chaos and Order’, στο οποίο ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί το παιχνίδι, και να δημιουργήσει το δικό του 3D legends στον κόσμο ‘Sahara Dayton’.

Το Vision αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας εταιρικής φιλοσοφίας της Huawei με τίτλο – “Let’s Simply Share”. Ο σχεδιασμός του, μαζί με την ευχρηστία, και την προηγμένη τεχνολογία του, βοηθούν χρήστες να μοιράζονται εμπειρίες μέσα από επικοινωνία. Το Vision ήδη διατίθεται σε Ιαπωνία και Hong Kong, ενώ αναμένεται να «φτάσει» στην Ευρώπη έως τα τέλη του έτους.
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα