AΠΟΕΛ: Εκεί ψηλά στην κορυφή!

Το πιο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα είναι η ήττα που θα φέρει τους ''γαλαζοκίτρινους'' έξι βαθμούς πίσω απο την κορυφή , κάτι που θα είναι το πιο μεγάλο πισωγύρισμα στην υπόθεση τίτλος και πιθανό να είναι το τελειωτικό χτύπημα.

Σε περίπτωση ισοπαλίας , δεν θα χαθεί τίποτα απλά ο Απόλλωνας θα διατηρήσει το προβάδισμα του και βεβαίως θα βγεί ακόμη πιο δυνατός στην υπόθεση τίτλος.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ δεν

θέλουν να σκέφτονται καν αυτά τα δυο σενάρια. Ένας είναι και μοναδικός ο στόχος! Η νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του κ Φίνκ να ανεβεί εκεί ψηλά στην κορυφή , στην πιο καθοριστική καμπή του μαραθωνίου.

Για να έρθει η νίκη θα πρέπει στο σύνολο τους , οι ποδοσφαιριστές να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τέτοια ντέρμπι τα κερδίζει συνήθως η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να το αποδείξει, απέναντι στον βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου. Πέραν απο το βαθμολογικό κέρδος , θα είναι πάραω πολύ σημαντικό στον τομέα της ψυχολογίας. Τα πολλά λόγια είναι περιττα.

Το Σάββατο θα αποδειχθεί εντός αγωνιστικού χώρου αν ο ΑΠΟΕΛ θα δείξει ξανά το μεγάλο του εκτόπισμα . Τέτοια παιχνίδια , άλλωστε δείχνουν και τον δρόμο προς τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα