Δεν άντεξε και ηττήθηκε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός (video)

Το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά στο τέλος υποτάχθηκε στην ανώτερη Μπάγερν ο Ολυμπιακός που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Μόναχο. Εξαιρετικός όπου χρειάστηκε ο Σα. «Καθάρισαν» Λεβαντόφσκι-Πέρισιτς.

Ούτε τεσσάρες, ούτε πεντάρες δεν έγραψε το κοντέρ από την πληγωμένη Μπάγερν... αφού ο Ολυμπιακός δεν αποδείχθηκε η κολυμπήθρα του Σιλοάμ για τους Βαυαρούς.

Η ομάδα του Μαρτίνς στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην Μπάγερν, έμεινε

όρθια στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, άντεξε όσο μπορούσε αμυντικά, αλλά στο τέλος υπέκυψε και ηττήθηκε με 2-0 αφού μίλησε η ατομική ποιότητα των Γερμανών που ήταν κυνικοί σε όλο το 90λεπτο.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Σα που με εξαιρετικές επεμβάσεις ήταν εκεί και κράτησε όρθια την ομάδα του. Έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά για τους Γερμανούς, Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς. Γρανάζι ο Κομάν που έκανε ότι ήθελε στα άκρα.

Σε αυτό το πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός περιόρισε όσο μπορούσε το παιχνίδι της Μπάγερν, ο Σα έβγαλε τις τρεις φάσεις προς την εστία του, ενώ είχε και την τύχη στο πλευρό του στη φάση του 45' με το δοκάρι του Λεβαντόφσκι. Στο δεύτερο 45λεπτο πια, η πίεση της Μπάγερν ήταν πολύ πιο έντονη, με τον Σα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σώζοντας ξανά τρεις μεγάλες φάσεις ως το 60' και τον Ολυμπιακό να αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια κούρασης. Μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι τελικές στο ματς ήταν 18-1 υπέρ της Μπάγερν, η οποία όσο κυλούσαν τα λεπτά, πλησίαζε όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα την «ερυθρόλευκη» περιοχή.

Αυτό δυστυχώς για τους Πειραιώτες συνέβη στο 69ο λεπτό, όταν σε μια από τις λίγες φάσεις που ο Κομάν βρήκε λίγο χώρο παραπάνω, βρήκε αντίστοιχα και τον Λεβαντόφσκι ο οποίος άνοιξε το σκορ με εναέριο πλασέ, δείγμα της παγκόσμιας κλάσης του. Τίποτα απολύτως δεν άλλαξε για τον Ολυμπιακό ως το φινάλε του αγώνα παρά τις αλλαγές του Μαρτίνς που θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Η Μπάγερν διατήρησε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο φινάλε βρήκε και το 2-0 με τον Πέρισιτς. Με το «τρίποντο» εξασφάλισε από αυτή την αγωνιστική την πρόκρισή της στους «16». Για τον Ολυμπιακό δεν αλλάζει κάτι, αφού στα επόμενα ματς θα διεκδικήσει την 3η θέση του ομίλου για το Europa League.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα