Ανάσα για Δόξα, βουλιάζει η ΑΕΛ (φωτο)

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Δόξα στο απογευματινό παιγνίδι με την ΑΕΛ στο Μακάρειο. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε με 2-1, χάρις τα τέρματα των Καλό και Παουλίνιο με πέναλτι, ενώ το τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Σαρδινέρο. Δοκάρι για τη Δόξα, κόκκινη για την Αρούα της ΑΕΛ που είχε πέναλτι με τον Νιάνγκ.

Η ΑΕΛ ανέβηκε στην 8η θέση με 12 βαθμούς, σε αντίθεση με την ΑΕΛ

που παρέμεινε στην 11η θέση με οκτώ βαθμούς.

Ο αγώνας
Μέτριο θέαμα, μια καλή φάση και ένα τέρμα από πλευράς Δόξας επιφύλασσε το πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ενώ υπέπεσαν και σε πολλά λάθη.

Στη μοναδική καλή ευκαιρία οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Ο Σολωμού έφυγε από δεξιά και έβγαλε συρτή μπαλιά στον αμαρκάριστο Καλό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να γράψει το 1-0.

Η ΑΕΛ δεν αφυπνίστηκε από το τέρμα του αντιπάλου και ολοκλήρωσε το ημίχρονο χωρίς να απειλήσει τον Νέγκρι.

Στην επανάληψη, το παιγνίδι ήταν καλύτερο και μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να έχουν περισσότερη διάθεση για μπάλα. ΑΕΛ και Δόξα δημιούργησαν φάσεις και σκόραραν από μια φορά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το πολύτιμο τρίποντο.

Η ΑΕΛ ισοφάρισε προσωρινά με τον Σαρδινέρο, ενώ ο Παουλίνιο με εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Λόπες θα μπορούσε να δώσει νωρίτερα προβάδισμα στη Δόξα, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Ντεγκρά.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Δόξα - ΑΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα