Premier League: "Αυτοκτονία" για Λίβερπουλ στο "Σεντ Μέρις"

Η Λίβερπουλ δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία επτά λεπτά και ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον στη μάχη της 8ης θέσης.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ στο "Σεντ Μέρις" με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, ωστόσο δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία επτά λεπτά και γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 3-2 για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Στον απόηχο της πρόκρισης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, οι παίκτες του Γίργκεν Κλοπ παρατάχθηκαν με κεκτημένη ταχύτητα και μέσα σε λιγότερο από 25 λεπτά, έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Πρώτα ο Φιλίπε Κουτίνιο (17') και στη συνέχεια ο Ντάνιελ Στάριτζ (22') νίκησαν τον Φρέιζερ Φόρστερ και έγραψαν το 2-0.

Ο Ρόναλντ Κοιύμαν έριξε στη μάχη τους Σαντιό Μανέ και Βίκτορ Γουανιάμα και άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3, ο Γίργκεν Κλοπ άλλαξε τον Ντέγιαν Λόβρεν με τον Μάρτιν Σκέρτελ και μέσα σε λίγα λεπτά φάνηκε ο... νικητής στη μάχη των αλλαγών. Στο 49' ο Σενεγαλέζος επιθετικός είδε τον Σιμόν Μινιολέ να πιάνει την εκτέλεση πέναλτί του, ωστόσο λίγο αργότερα πήρε το "αίμα" του πίσω και μείωσε σε 2-1. Μετά από μερικές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ο Γκρατσιάνο Πελέ ισοφάρισε στο 83' και ο Μανέ έκανε την ανατροπή στο 86', ρίχνοντας στο "καναβάτσο" τους "κόκκινους", με τους οποίους ήταν ισόβαθμοι στην 8η θέση με 44 βαθμούς.

FT - VIDEO (Premier League): Southampton FC 3-2 Liverpool FCAll Goals [HD]Southampton with a great comeback from 0-2 down

Posted by allfootygoals.com on Sunday, March 20, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα