ΑΕΚ: Και ο τελευταίος να το πιστέψει

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες έκαναν το καθήκον τους, τώρα έφτασε η ώρα του κόσμου. Αν υπήρχε έστω και ένας φίλαθλος της ΑΕΚ που να μην πίστευε σε αυτή την ομάδα, τώρα είναι αδικαιολόγητος να μην πιστεύει και να μην στηρίξει και αυτός την προσπάθεια που γίνεται.

Λόγοι για να έμεναν κάποιοι μακριά υπήρχαν κατά καιρούς, αφού η ομάδα δυσκολεύτηκε στην αρχή να σταθεροποιηθεί και να βγάλει την ταυτότητα που έχει τώρα. Δικαιολογίες τώρα δεν χωράνε για κανένα. Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε

τώρα, τότε είναι απλώς αδικαιολόγητοι. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα και τον φετινό προϋπολογισμό της ΑΕΚ, ο οποίος από τις ομάδες που προπορεύονται είναι ο πιο χαμηλός, αυτό που έχει πετύχει μέχρι στιγμής -και μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα- πρόκειται για ένα κατόρθωμα.

Τώρα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να πιστέψουν και όλοι να επιστρέψουν στις κερκίδες και να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους και μόνο τους παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν. Και ο Δανός τεχνικός αλλά και ο Τσάβι Ρόχας κατάφεραν και δημιούργησαν μια ομάδα, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πιο πάνω στη βαθμολογία και η οποία παίρνει κολακευτικά σχόλια, όχι μόνο από φίλους της ομάδας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η διοικητική σταθερότητα, η οποία όπως φαίνεται, άνθισε και αυτή μαζί με τη δημιουργία μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση Καραπατάκη έβαλε γερές βάσεις σε όλους τους τομείς και όλοι δουλεύουν αρμονικά και ο καθένας ασχολείται με τα δικά του καθήκοντα, με το αποτέλεσμα να βγαίνει στο γήπεδο. Επίσης βοήθησαν πάρα πολύ οι χαμηλοί τόνοι, τους οποίους όλοι κρατάνε στην ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει και ο κόσμος ότι τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και ότι η φετινή ΑΕΚ αυτό που πέτυχε μέχρι στιγμής είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Όταν όλοι πιστέψουν σε αυτό, τότε το άμεσο μέλλον προβλέπεται ρόδινο.

Keywords
Τυχαία Θέματα