ΑΕΚ: Κάλεσμα στον κόσμο με στόχο την κορυφή

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα με τον Ερμή.

Η ανακοίνωση:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή (Δευτέρα 07/12, 19:00).

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται σταθερά μέσα στους στόχους της και με νίκη ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας,

με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της. Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση του κάθε φίλαθλου να στηρίξει και να σπρώξει την ομάδα στην προσπάθεια για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και την πρωταγωνιστική της πορεία.

Μόνο ο κόσμος μας μπορεί να αποτελέσει «ασπίδα προστασίας» της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Για αυτό σε κάθε παιχνίδι η κεντρική εξέδρα του ΓΣΖ πρέπει να είναι κατάμεστη.

Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι με την επίδειξη του εισιτηρίου της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ερμή, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα εισιτήρια των δύο μεθεπόμενων αναμέτρησεων με Δόξα και Πάφος FC στην ειδική τιμή των 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα