ΑΕΛ - Ομόνοια: Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/5) η συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/5.

Διαφώνησε με Μιλόγεβιτς ο Πουρσαϊτίδης: «Δεν θα το έλεγα ποτέ»!Συγκινεί για την αποχώρηση από την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Στο πάνελ οι δύο προπονητές, Χρίστος Χαραλάμπους και Σωφρόνης Αυγουστή με τους αρχηγούς των ομάδων, Αντρέ Τεσέιρα και Ιωάννη Κούσουλο.

Το

SPORTIME σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν από τις δύο πλευρές:

Χαιρετισμός Γιώργου Κούμα που δίνει συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στις ΑΕΛ και Ομόνοια για την πορεία τους μέχρι τον τελικό.

Τον τελικό θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κούμας.

Στο γήπεδο θα βρεθούν ο Stavento και η Ήβη Αδάμου για να διασκεδάσουν το φίλαθλο κοινό.

Ανδρέας Σοφοκλέους: «Ελπίζω η ομάδα μας να κερδίσει το Κύπελλο. Ξεκινώντας τη σεζόν, βάζεις στόχους. Οι στόχοι έχουν με την κατάκτηση ενός τίτλου ή την έξοδο στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα μείναμε στο β’ γκρουπ. Δύο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν για τον τίτλο. Ελπίζω και πιστεύω η ομάδα μας να τα καταφέρει».

Δημήτρης Γρηγόρη: «Δεν μπορούσε να είναι εδώ σήμερα ο πρόεδρος. Θα είναι εδώ την ημέρα του τελικού. Η 23η φορά που θα έιμαστε σε τελικό. Πάμε για την 16η φορά κατάκτησής του. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι 50-50. Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό. Πιστεύουμε στο τιμ και τους παίκτες. Λυπούμαστε για τον κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν για να εξυπηρετήσουμε όλους που έχουν διαρκείας και τα καταφέρουμε. Θέλουμε ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι χωρίς έκτροπα. Ο διαιτητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε μαζί».

Ερώτηση προς τον κ. Σοφοκλέους αν θα μείνει στην ΑΕΛ: «Θα απασχολήσουν μετά τον τελικό αυτά τα θέματα. Δεν θέλουμε να διασπάσουμε τον κόσμο».

Χρίστος Χαραλάμπους: «Να πω συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευλογημένος που θα ηγηθώ αυτής της ομάδας. Οι παίκτες έχουν διάθεση και ενθουσιασμό. Το γήπεδο θα τα κρίνει όλα. Ο τελικός είναι 50-50. Αυτά που μετρά είναι το πάθος. Σίγουρα κάποιος θα νικήσει, κάποιος θα ηττηθεί. Σίγουροι νικητές είναι τα παιδιά με αυτισμό. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, το βράδυ ο κόσμος να γυρίσει στο σπίτι του.

Σωφρόνης Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στον Άρη για το πρωτάθλημα Ο μοναδικός στόχος που είχαμε για να βγούμε στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι είναι 50-50. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Όπως είπα, θα σταθούμε μόνο στη δική μας ομάδα και τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Σε όλους γύρω από την ομάδα. Σίγουρα, είναι δύο ιστορικές ομάδες με αρκετό κόσμο. Να έρθουν στο γήπεδο και να φύγουν όλοι υγιείς».

Αντρέ Τεσέιρα: «Μοιρασμένες πιθανότητες. Αγωνίζονται στον τελικό δύο ομάδες που το αξίζουν. Ελπίζω να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το στόχο μας».

Ιωάννης Κούσουλος: «Χαρούμενοι που είμαστε ξανά στον τελικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε το τρόπαιο».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Δεν υπάρχει φαβορί. Και οι δύο έχουμε ετοιμάσει τα πλάνα μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι... ποιος θα γελάσει ποιου; Και ποιοι παίκτες θα είναι στην μέρα τους.

Χρίστος Χαραλάμπους: «Είναι τιμή για κάποιον κύπριο προπονητή να έιναι σε τελικό. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει η κατάκτησή του. Η στατιστική δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε τελικούς. Θα παίξει ρόλο το πάθος, ίσως ο πιο τυχερός. Αυτός θα είναι ο Κυπελλούχος».

Χρίστος Χαραλάμπους: «Θα είναι έξω οι Κ. Νεοφύτου και Κατσανίκλιτς».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Είχαμε κάποια προβλήματα. Όσοι είναι στο 100% θα αγωνιστούν»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΛ #45 Ομόνοια, Όλα, Τύπου,ael #45 omonoia, ola, typou